shop Dior Backstage Face & Body Foundation Harriet vindt hem top! ‘Het is een lang houdbare foundation die je zelf kunt opbouwen van lichte tot volle dekking, door meerdere laagjes aan te brengen. De laagjes worden niet cakey, en de foundation houdt de hele dag lang, ook tijdens het sporten!’ Bekijken De kracht van kleur […]

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

De kracht van kleur voor je uitstraling is van onschatbare waarde. Daarom hebben we er in ons beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven ook een apart hoofdstuk aan besteed. Zeker naarmate je wat ouder wordt, kan kleur enorm veel voor je doen. Het kan zelfs de lift zijn die nog net ontbreekt, omdat je niet de poen hebt om een echte te laten doen (grapje…). Nee, kleur kan je verschijning echt oppimpen, de presentatie versterken, je karakter tot bloei laten komen, je mindere fysieke kanten afzwakken en de mooie kanten versterken. 

Leuk is het dus ook te ontdekken dat er speciaal voor kleur en stijl een Nederlands vakblad bestaat. Doe je voordeel ermee. Vraag eens een proefnummer aan. Als je een abonnement neemt (4 nummers per jaar) krijg je er een armband met Swarovski steen en Venetiaans glas bij cadeau. Meer informatie en een kijkje in het nieuwste nummer vind je hier.

Lees ook