shop Australian Bodycare Heel Repair voetcrème Onovertroffen en zo betaalbaar! Deze hielencrème met maar liefst 25% urea houdt de kloofjes echt onder controle. Urea is de beste stof die we kennen hiervoor en nog niet eerder kwamen we een product tegen met zo’n hoog percentage. We zijn om. Dit is een toppertje. Bekijken De kracht […]

01:00 - 00:36
luistertijd 01:00 - leestijd 00:36

De kracht van kleur voor je uitstraling is van onschatbare waarde. Daarom hebben we er in ons beautyboek Mooi zijn en Mooi blijven ook een apart hoofdstuk aan besteed. Zeker naarmate je wat ouder wordt, kan kleur enorm veel voor je doen. Het kan zelfs de lift zijn die nog net ontbreekt, omdat je niet de poen hebt om een echte te laten doen (grapje…). Nee, kleur kan je verschijning echt oppimpen, de presentatie versterken, je karakter tot bloei laten komen, je mindere fysieke kanten afzwakken en de mooie kanten versterken. 

Leuk is het dus ook te ontdekken dat er speciaal voor kleur en stijl een Nederlands vakblad bestaat. Doe je voordeel ermee. Vraag eens een proefnummer aan. Als je een abonnement neemt (4 nummers per jaar) krijg je er een armband met Swarovski steen en Venetiaans glas bij cadeau. Meer informatie en een kijkje in het nieuwste nummer vind je hier.

Lees ook