Ze zegt letterlijk in het interview (met journaliste Britt Stubbe): 'Toen mijn oma op sterven lag, wist ik definitief dat ik nooit iets aan mijn borsten zou laten doen.

00:38 - 00:23
luistertijd 00:38 - leestijd 00:23

Ze zegt letterlijk in het interview (met journaliste Britt Stubbe): ‘Toen mijn oma op sterven lag, wist ik definitief dat ik nooit iets aan mijn borsten zou laten doen. Ze gooide de dekens koortsachtig woelend van zich af en toen zag ik haar voor het eerst bloot. Ze had precies dezelfde borsten als ik. Ik was ontroerd en realiseerde me dat uiterlijke kenmerken deel uit maken van een eeuwenoude bloedband. Die moet je eren, niet doorbreken.’

Prachtig poëetisch gesproken, Noort!

 

Lees ook:

Monique’s beautyboek en haar beschouwingen over onze hang naar het perfecte uiterlijk

Lees ook