shop Nivea Sun Sensitive Immediate Protect spray spf 30 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Echt super voor de zeer gevoelige huid. Waterproof en je bent uitstekend beschermd tegen verbranding.Nivea Sun bevat geen filters die schadelijk zijn voor het zee-leven. Bekijken De driekwarts mouwtjes trek je aan als een sok, het heeft een kort verbindingstuk op de rug. Het […]

02:27 - 01:28
luistertijd 02:27 - leestijd 01:28

De driekwarts mouwtjes trek je aan als een sok, het heeft een kort verbindingstuk op de rug. Het is een soort steppin’ voor je bovenarmen. Een zeer grappige uitvinding en goed getimed ook nu je weet dat slappe bovenarmen dankzij de spierbundels van mevrouw Obama weer helemaal in the picture staan. Vrouwenbladen promoten dit lichaamsdeel nu als het volgende schoonheidsideaal. Want ja, die ‘batwings’ in een zomers hemdje of knellend in een te strak bloesje zijn natuurlijk geen porem, toch?  Nee, veronderstel de mode toch eens wat meer rekening zou houden met het feit dat mensen zwaarder worden en ook naarmate ze gewoon ouder worden verzwaren en wat uitzakken. Veronderstel ze toch eens wat wijdere armsgaten zouden moeten maken!

Dus heis je maar lekker in zo’n synthetische tube. In mijn beautyboek praat ik er ook over met modeontwerpster Marian Wiggers (ze maakte ook het Nederlandse merk TurnOver groot en heeft nu een geweldig online portal Zenggi.com). Als je je toch graag in dit soort onderkleding wilt heisen, adviseert zij je ook eens naar het merk Spanx te kijken. Dat merk heeft voor elk lichaamsdeel wel een tube, volgens haar is het ook het meest gedragen merk door de sterren die regelmatig de rode loper over moeten.

Ik heb dit soort kleding nog nooit gedragen. Ik ben opgegroeid met een moeder die altijd steppin’s droeg, dus je begrijpt wel hoe groot mijn weerzin tegen dit soort ondermode is geworden.

De Flabuless kun je trouwens ook alleen maar onder tops met lange of een driekwart mouw dragen. Als je verder denkt met cremes iets aan je batwings te kunnen doen, zul je bedrogen uitkomen. Een creme kan het huidoppervlak iets zachter maken en een mooier aanzien geven, maar de massa verdwijnt er niet door.

In de RED van april staat ook een test van tubes, o.a. van Triumph. Wie het leest, weet genoeg. Het zit voor geen meter, rolt op, maar wie een staand feestje heeft waar voor je eigen gevoel een onberispelijk uiterlijk van levensbelang is…moet zich er zeker in wringen:-)

Lees ook: In de ban van Michelle Obama’s spieren

Lees ook: Behoefte aan modetips en een goed gesprek met een Hollandse modeontwerpster? Lees mijn beautyboek!

Lees ook