shop B.R.U.S.H de beste stylingtool ever voor volume in je haar STOP! Zoek niet verder! Wij zijn superfan van B.R.U.S.H, een warmtetool die je pluizige haar prachtig en langdurig glad maakt, en ook mooi volume met een slag erin kan maken. In dik haar, maar ook in kwetsbaar fijn haar. Zowel Monique als Lydia zijn […]

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

Acht geinige flessen en tubes, voor elke smaak wat wils. Melk of tonic, met of zonder water, voor waterproof en gewone kleurtjes. Voor ogen, wangen en mond. En als toetjes ook nog tonics die de teint opfrissen. Ohja, er zijn ook nog doekjes, voor snelle Beppies. Een aantal producten kan ook gebruikt worden om gewoon ’s ochtends lekker je gezicht mee op te frissen en de slaap uit je ogen te halen. De prijzen varieren van 3,99 voor de doekjes tot ruim 6 euro voor de scrubcreme.

Vanaf mei 2009 te koop bij de drogisterij.

Lees ook:

Chocolade om uit te smeren

De nepwimpers van de Hema zijn top

Transparante foundations voor een naakt huidgevoel

Lees ook