Beautyvideo's

BeautyJournaal TV: Een vrieskoude lift met DNA Vital van Ericson Laboratoire

[media id=22 width=290 height=190] Lees hier ook het blog bij de film.

Meer weten over Beautyvideo's?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

13 reacties

 • Bedankt Monique ik heb met ze gemaild.
  De produkten en de behandeling zijn voor mij niet te betalen.
  Helaas.

 • @karolien, bel even met Ericson in Nederland en meldt even dat je via beautyjournaal komt, dan regelen ze wel wat voor je! 035 – 588 08 70

 • Monique wat kost zo’n behandeling? En zijn de produkten van DNA Vital voor thuisgebruik te koop en waar? Weet je ook welke schoonheidsspecialisten hiermee werken?
  Alvast bedankt voor je reactiel

 • Ik weet niet of het zo is, maar als je een mooi produkt voor je huid gebruikt is het me dunkt toch niet meer tevreden met een minder produkt. Tenminste niet je huid, maar jou ogen zien dat je huid er mooier uitziet met produkt x dan dat je produkt a gebruikt. Of is dat niet zo. Als ik creme van Anayake op mijn handen smeer zien ze er gehydrateerder uit de hele dag dan dat ik een ander merk handcreme opsmeer.

 • beste DD, dat leuks doen…dat hebben we juist gedaan! smaken verschillen.

 • Wederom een dosis onzin om te mens te verleiden. Niks mis mee maar het effect staat gelijk aan een fijne wandeling of fietstocht. Een frisse blos.
  Echt effect is een TCA peeling bijvoorbeeld en dan gewoon zelf doen want ook daar slaat de magie er om heen nergens op. Maximaal 15% en zorgvuldig de aanwijzing opvolgen. Moet je een zien wat een huid je krijgt. TCA koop je voor 30 euro en daarmee doe je 15 peelings of meer.
  Succes en ga voor al dat geld iets leuks doen ;-))

 • ik keek er ook van op hoor, zag het natuurlijk ook pas aan het eind. als je een oververhit hoofd hebt (zoals ik regelmatig .hihi/..) fris je er lekker van op. maar de belangrijkse usp’s zijn natuurlijk dat de behandeling ook voor heel gevoelige huiden geschikt is omdat de meest irriterende stoffen uit de producten zijn gelaten. het is een andere, unieke benadering.

  hoe kom je aan het geloof dat een huid ergens meer om zal vragen?

  ps: ik zal nog een even blog bij de behandeling schrijven, waarin ik nog meer uitleg.

 • Wat een heerlijkheden kan jij toch ondergaan in je job!! Fantastisch ziet je huid eruit, zo mooi glanzend ook!! Hoelang bleef het zo? En is het iets wat je vaker zal gaan doen, of zou het toch te pittig zijn voor je huid, en zal je huid er dan meer om gaan vragen?

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.