Bij de ontwikkeling van Green Jade heeft parfumeur Alberto Morillas zich laten inspireren door de intense zuiverheid van de edelsteen jade.

00:42 - 00:25
luistertijd 00:42 - leestijd 00:25

Bij de ontwikkeling van Green Jade heeft parfumeur Alberto Morillas zich laten inspireren door de intense zuiverheid van de edelsteen jade. Het symbool van harmonie en verleiding, maar ook fris, intens en tijdloos. Elementen die je ook terugvindt in het parfum Omnia Green Jade.

Het parfum opent met frisse noten van groene mandarijn. In hart werd witte pioenroos, jasmijn en perenbloesem verwerkt. Akkoorden  die zich openbaren aan je neus als zachte zoetfrisse tonen. De basis is houtachtig maar blijft ook fris dankzij een apart akkoord van pistache, gecombineerd met muskus.

Als je dit ruikt, krijg je onmiddellijk zin in de lente. Laat het voorjaar maar komen!

Lees ook