shop NARS Climax Extreme Mascara Harriet is fan! ‘Een diepzwarte kleur, en met 1 streek heb je al waanzinnig volume. Deze mascara scheelt je tijd!’ Bekijken Haar vaste tattoeeerder is BangBang in L.A. De zangeres heeft niet alleen aan de zijkant van haar borsten maar ook boven op haar decollete guns laten zetten. Rihanna heeft […]

00:38 - 00:22
luistertijd 00:38 - leestijd 00:22

Haar vaste tattoeeerder is BangBang in L.A. De zangeres heeft niet alleen aan de zijkant van haar borsten maar ook boven op haar decollete guns laten zetten. Rihanna heeft een contract met make-up merk Cover Girl, zullen ze wel erg leuk vinden die guns. Gaan ze straks ook oogschaduwtjes in pistoolvormige doosjes uitbrengen. Lang leve de verheerlijking van geweld. Een kogel door je kop, een pistool tussen je benen. Mijn wereld is het niet.

Lees ook:

Het bestaat heus: speciale huidverzorging voor tattoeages

Spijt van je tattoe: de pijn en de prijs zijn hoog

 

 

 

 

 

Lees ook