Psychologie

Rihanna zet trend met gun tattoo

rihanna-gun-tattooHaar vaste tattoeeerder is BangBang in L.A. De zangeres heeft niet alleen aan de zijkant van haar borsten maar ook boven op haar decollete guns laten zetten. Rihanna heeft een contract met make-up merk Cover Girl, zullen ze wel erg leuk vinden die guns. Gaan ze straks ook oogschaduwtjes in pistoolvormige doosjes uitbrengen. Lang leve de verheerlijking van geweld. Een kogel door je kop, een pistool tussen je benen. Mijn wereld is het niet.

Lees ook:

Het bestaat heus: speciale huidverzorging voor tattoeages

Spijt van je tattoe: de pijn en de prijs zijn hoog

 

 

 

 

 

rihanna-gun-tattoo-front

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

2 reacties

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen