La Prairie Men's Connection bestaat uit  vier producten: Foam Cleanser is een rijk schuim dat onzuiverheden verwijdert; de huid voelt fris en zacht aan.

01:22 - 00:49
luistertijd 01:22 - leestijd 00:49

La Prairie Men’s Connection bestaat uit  vier producten: Foam Cleanser is een rijk schuim dat onzuiverheden verwijdert; de huid voelt fris en zacht aan. Deze reiniger kan ook als scheercrème worden gebruikt. Cellular Hydrating Serum geeft de vochtarme huid een extra boost. Het serum is de perfecte basis voor de dag- of nachtverzorging. Advanced Marine Biology Day/Night Solution is een hooggeconcentreerde crème die de huid hydrateert en herstelt. Hierdoor worden fFijne lijntjes en rimpeltjes verzacht en voelt de huid onmiddellijk soepeler aan. Cellular Revitalizing Eye Gel geeft de huid rond de ogen een opkikker. Zwellingen worden iets minder zichtbaar, blauwe kringen worden slim verdoezeld met lichtverstrooiende pigmentjes en door de hydratatie trekken fijne lijntjes tijdelijk wat weg. De ooghuid voelt ook wat steviger aan. 

De luxe grijze travelcase bevat het originele product Advanced Marine Biology Day/Night Solution (50 ml) en travelsizes van Foam Cleanser, Cellular Hydrating Serum en Cellular Revitalizing Eye Gel. Ik begrijp eerlijk gezegd niet waarom de dag/nachtcreme ook niet in travelsize is opgenomen. Nu krijg je je hippe tasje nog niet door de douane heen.

 La Prairie Men’s Connection Travel Kit is verkrijgbaar vanaf half juni 2009 en kost 150. (slik, La Prairie heeft vast nog niet van recessie gehoord..)

Lees ook