shop Paula’s Choice Daily Wrinkle Defense spf 30 Favoriet al enkele jaren bij onze tester en model Mandy: ‘Deze dagcrème bevat een klein tintje die precies aansluit op mijn huidskleur. Het oogt heel fris en natuurlijk. Ook is het heel betaalbaar. Top dus! Bekijken Dit effect is veel goter dan verwacht, als de Universiteit van […]

00:24 - 00:14
luistertijd 00:24 - leestijd 00:14

Dit effect is veel goter dan verwacht, als de Universiteit van Maastricht die het onderzoek uitvoerde en een webprovider. Er bestaan honderden proanasites, die vaak foute en gevaarlijke voedingsadviezen geven.

Lees ook:

Dove is van sociaal beautygeloof afgestapt

Veel klanten bij huidarts en plastisch chirurg lijden aan een vertekend zelfbeeld (BDD)

Industrie lokt man met smeersels en spuit als carriereboost in crisistijd

Lees ook