Ze heeft haar beroemdheid te danken aan haar optreden in meerdere Big Brother shows. Zowel in Engeland en in India. Jade schuwde een opstootje niet. Zo kreeg ze onder andere bonje met een Indiaase filmster. Recent trouwde ze nog en verkocht de fotorechten op haar bruiloft aan de media om zo geld op te kunnen […]

00:59 - 00:35
luistertijd 00:59 - leestijd 00:35

Ze heeft haar beroemdheid te danken aan haar optreden in meerdere Big Brother shows. Zowel in Engeland en in India. Jade schuwde een opstootje niet. Zo kreeg ze onder andere bonje met een Indiaase filmster. Recent trouwde ze nog en verkocht de fotorechten op haar bruiloft aan de media om zo geld op te kunnen halen voor de kinderen die ze na haar dood zou achterlaten.

Er is de laatste weken veel ophef geweest over het wel of niet moeten uitbuiten van menselijk leed op tv. Tegenstanders zeggen dat je iemand als Jade moet beschermen tegen zichzelf, voorstanders zijn van mening dat het meisje er zelf volledig achter staat, het ook zelf geinitieerd heeft, dus is er niets mis mee. Bovendien vinden zij dat het in deze tijd past. Je krijgt nu letterlijk te zien wat zich anders binnenskamers zou hebben afgespeeld.

Je leest er hier meer over.

Lees ook