Cosmeticaclaims Zakenpraat

L’Oreal krijgt in Hongarije boete van 5 ton voor misleidende claims

loreal-logoHelaas meldt het bericht niet om wat voor soort claims het gaat en op welke punten die dan misleidend zijn bevonden.

Recent werd in Engeland Procter & Gamble op het matje geroepen door de reclamewaakhond ASA over misleidenden uitspraken over de werking van peptiden tegen rimpelvorming, op het merk Olaz, en de insinuerende opmerkingen over Botox versus creme.

Lees ook:

Consumentenbond bekritiseert prijs van Viviscal haarkuur tegen uitval 

Peptidenclaim voor creme van Olaz Regenerist onbewezen geacht

Niet Goed? Geld terug, bij Douglas!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.