Cellulite Fijn haar Gevoelige huid Gezicht Grove porien Haar Hoofdhuid In de spa Lichaam Natuurlijk 100% Rimpels en slapte Vette huid Voor hem

SEA.Line zwarte modder voor haar en huid

sealine-mudSEA.LINE Black Mud is een multifunctioneel en intensief kuurproduct;  het heeft een zeer krachtige ontgiftende, voedende, ontspannende en verjongende werking waardoor het zeer geschikt is voor de behandeling van huidveroudering ,acné, roos, haaruitval, rode vlekjes, huidirritaties en zelfs cellulite.  Het klinkt ongelofelijk geweldig natuurlijk en wellicht moet je het iets met een korreltje zeezout nemen, maar badderen met modder is wel heerlijk ontspannend en je huid wordt er zacht van. Het heeft een licht peelende werking en dat maakt de huid ook  glad. Omdat er verder geen belastenden stoffen in zitten is de irritatiegraad ook minimaal. Sea.Line is net zoals E.Line zo natuurlijk mogelijk en gecertificeerd om deze boodschap ook integer uit te dragen. Te koop bij reformwinkels en De Tuinen. Het kost 24,95 euro. Meer info vind je ook hier: www.originalcosmetics.nl

Lees ook:

Heerlijke hammam producten van Morjana

Geurige granaatappels in Weleda bodylijn

Recept: Maak zelf kleurig badzout

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

7 reacties

 • Daar heb je helemaal gelijk in, elk land heeft zo z’n eigen moddersoort 😉

  Ghassoul (de witte) is een pure lave klei en is rijk aan mineralen: silicium, aluminium, magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium, spoorelementen en pro-vitaminen. Het is hypoallergeen en dus geschikt voor alle huidtypes

  Dat zou een goeie zijn, een bodemdeskundige laten controleren 🙂

  Hebben jullie ook iets over Argan olie hier op de website staan? Blijkt ook zeer goed te zijn voor huid en haar 🙂 100 % natuurlijk

 • weet je sas, in alle delen van de wereld wordt dit soort modder gebruikt. uiteindelijk kun je zeggen, modder is modder. toch kan de locatie nog iets bepalen, en dat is de hoeveelheid mineralen in de bodem. de modder uit de dode zee staat bekend om de zeer hoge concentraties. ik weet niet hoe dat met de marokkaanse modder is. zouden we bijna eens aan een bodemdeskundige moeten vragen…haha.

 • Ik wist even niet hoe ik het in het Nederlands kon typen (uitpraak is anders dan het geschreven wordt haha)

 • Hoi Monique, ja klopt idd 🙂
  Super goed spul.
  Je hebt twee verschillende eigenlijk 1 voor het haar en 1 voor het gezicht.

 • Dit soort modder word al eeuwen in marokko gebruikt…voor haar en huid…deze wordt zacht als babybilletjes…
  In Marokko is deze te verkrijgen in gedroogde substantie en deze mag dan met water gemengd worden in lauwwater en dit kan je dan in je haar smeren en op je gezicht. Dit is overigens 100 procent natuurlijk en niet verkrijgbaar voor 24, 95, maar voor minder dan 10 euro. te vinden bij een marokkaanse winkel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.