SEA.LINE Black Mud is een multifunctioneel en intensief kuurproduct;  het heeft een zeer krachtige ontgiftende, voedende, ontspannende en verjongende werking waardoor het zeer geschikt is voor de behandeling van huidveroudering ,acné, roos, haaruitval, rode vlekjes, huidirritaties en zelfs cellulite.

01:01 - 00:36
luistertijd 01:01 - leestijd 00:36

SEA.LINE Black Mud is een multifunctioneel en intensief kuurproduct;  het heeft een zeer krachtige ontgiftende, voedende, ontspannende en verjongende werking waardoor het zeer geschikt is voor de behandeling van huidveroudering ,acné, roos, haaruitval, rode vlekjes, huidirritaties en zelfs cellulite.  Het klinkt ongelofelijk geweldig natuurlijk en wellicht moet je het iets met een korreltje zeezout nemen, maar badderen met modder is wel heerlijk ontspannend en je huid wordt er zacht van. Het heeft een licht peelende werking en dat maakt de huid ook  glad. Omdat er verder geen belastenden stoffen in zitten is de irritatiegraad ook minimaal. Sea.Line is net zoals E.Line zo natuurlijk mogelijk en gecertificeerd om deze boodschap ook integer uit te dragen. Te koop bij reformwinkels en De Tuinen. Het kost 24,95 euro. Meer info vind je ook hier: www.originalcosmetics.nl

Lees ook:

Heerlijke hammam producten van Morjana

Geurige granaatappels in Weleda bodylijn

Recept: Maak zelf kleurig badzout

Lees ook