Zakenpraat

BeautyJournaal gespot bij Frankwatching.com

frankwatchingFrankWatching is een site waarop digitale trends en nieuws wordt gespot. We mochten fijn uitleggen wat wij zo bijzonder aan BeautyJournaal vinden en hoe we ons businessmodel zien. Leuk van FrankWatching is dat lezers ook meteen een stem kunnen uitbrengen; vindt jij deze uitvinding een top of een flop. Gelukkig staan we (voorlopig) op TOP!

Bekijk het hele artikel hier.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.