shop Wella Professionals Color Fresh ammonia vrije toner haarkleuring Thuiskleuring? Wella Professionals Color Fresh geeft een frisse gloed aan je haar, tussen verfbeurten door. Bekijken De UK Telegraph besteedde er vorige week een heel artikel aan, want de grote drang van modemensen naar drugs blijft een heikel issue. De inval op het kantoor en appartement […]

00:44 - 00:26
luistertijd 00:44 - leestijd 00:26

De UK Telegraph besteedde er vorige week een heel artikel aan, want de grote drang van modemensen naar drugs blijft een heikel issue. De inval op het kantoor en appartement van Hennet dinsdag in Parijs, maakte dan ook deel uit van een politiecampagne tegen het gebruik van drugs in de modewereld.  

Er is tijdens de huiszoeking niets gevonden, maar Hennet gaf wel toe dat hij twee gram cocaïne per dag opsnuift.  Niet erg goed voor de zaken lijkt mij. Het is overigens niet de eerste keer dat Elite wordt gelinkt aan drugs. In 1999 verscheen een BBC documentaire waarin een Elite model onthulde dat ze tot seks en drugsgebruik werd gedwongen.

Lees ook