shop MAC Face and Body foundation op waterbasis MAC Face and Body foundation op waterbasis is de beste foundation ooit, zeggen make-upartists. Het wordt goed verdragen door alle huidtypen. Geeft glow, is lichtgewicht. Voor alle huidkleuren. Bekijken Voor degene die niet weten wat droogshampoo is (zoals ik een half jaar geleden nog): droogshampoo is een […]

01:35 - 00:57
luistertijd 01:35 - leestijd 00:57

Voor degene die niet weten wat droogshampoo is (zoals ik een half jaar geleden nog): droogshampoo is een spuitbus gevuld met witte poeder. Dit poeder, dat je op je kruin moet spuiten, absorbeert het talg waardoor je haar minder vet lijkt en je dus niet iedere dag je haar hoeft te wassen.
Droogshampoos waren hier vooral een hit in de jaren ’80. Nu worden ze amper nog gebruikt (denken wij). Toch zijn er dus nog steeds kappers die er wel in geloven. 

De nieuwe dryshampoo van Frederic Fekkai bevat overigens geen chemische ingrediënten als parabenen, sulfaten en synthetische geurstoffen. Want zeg hij:’ schoon haar krijg je alleen met een schoon product.’  Wij zetten nog steeds onze vraagtekens bij droogshampoos maar een keertje weer proberen kan nooit kwaad.  Het product is overigens nog niet in Nederland te koop. Wel via de Amerikaanse webshop van Sephora. By the way: Monique vindt het dus helemaal niets zo’n shampoo. Je haar wordt er vies en vaal van, ze kan het zich nog uit de jaren zeventig herinneren. Ze is dan ook heel benieuwd of er een revival van dit product komt. Nu ja, misschien voor de ponie, omdat ‘ie zo snel vettig kan worden als je al een vette huid hebt?

Lees ook: Vrouwen kiezen voor blond haar in tijden van crisis

Lees ook: Is grijs haar straks verleden tijd?

Dit moet je zien! Beautyjournaal TV interviewt topkapper John Frieda

Lees ook