Parfum Vrouwen

Actrice Halle Berry stapt in wereld celebrityparfums

halle “Het parfum is uniek en krachtig, net zoals Halle zelf. Het zal vrouwen uitnodigen hun innerlijke schoonheid naar buiten te brengen.” Halle by Halle Berry komt deze maand uit en is een houtachtige oriëntaalse geur. Waarom sterren toch zo graag parfums lanceren? Als je weet dat Halle zo rond de 3 tot 5 miljoen met deze deal heeft binnengesleept en daarnaast ook nog een gedeelte van de royalties ontvangt, snap je waarom.

 

Lees ook: Actrice Salma Hayek komt met eigen beautylijn

Lees ook: Kinderfeesttip! Zelf parfum maken

Must-see: de film over de nieuwe lentegeuren

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

2 reacties

  • @katja, apart ja, omdat trendwatcher eind 2008 nog riepen dat die celebgeur trend toch echt ten einde was. misschien is dat ook wel zo, maar hebben die celebs en hun marketeers het nog niet door. dat hele parfumtraject kan zo twee jaar duren, dus als ze op het hotste moment van de trend er mee bezig waren, moet zo’n project natuurlijk wel afgemaakt worden. ben benieuwd! hoe zal Manson ruiken? naar ijzer? van bloed…

  • Precies, en zo staan er dus nog meer op stapel voor dit & volgend jaar, zoals o.a. Faith Hill; Shakira; Lindsay Lohan (misschien); Marilyn Manson; Nicole Richie…
    Brrrrrrrrrrrrr!!! Er worden al speciale schappen ingericht voor deze ongein. :O}{

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.