Nieuwsgierig als ik was, heb ik meteen de mascara uitgeprobeerd.

01:13 - 00:44
luistertijd 01:13 - leestijd 00:44

Nieuwsgierig als ik was, heb ik meteen de mascara uitgeprobeerd. En suprisespurise, hij is weer erg fijn! Zonder het persbericht gelezen te hebben, voelde ik meteen dat de textuur van deze mascara anders is dan anders.  Veel zachter. Niet alleen op je wimpers, je voelt het ook wanneer je het het borsteltje terug stopt in de houder. En laat dit zachte gevoel nou net datgene zijn, wat deze mascara zo bijzonder maakt. Voor de Lash Queen Feather Collection is namelijk een textuur ontworpen die de wimpers een voor een omhult, zonder te klonteren of de wimpers te verzwaren.  Voor vederlichte volume dus. En dat is ook precies wat ‘ie doet. Hij smeert lekker en je hebt maar een laagje nodig voor resultaat.  Ook fijn, hij droogt snel zonder dat je wimpers hard worden! Ze voelen zelfs een beetje zachter aan…grappig.

Ook noemenswaardig is het ontwerp van de mascara.  Deze heeft Helena laten ontwerpen door studenten van de prestigieuze Penninghen School of Graphic Art in Parijs.

Lees ook: Hoe kan je mascara wimperhaar krullen?

Lees ook: Check ook deze mascaratests! Van goedkoop tot duur.

Lees ook