Ik weet niet of jullie Lipsmacker nog kennen, maar voor mij is het echt jeugdsentiment.

01:41 - 01:00
luistertijd 01:41 - leestijd 01:00

Ik weet niet of jullie Lipsmacker nog kennen, maar voor mij is het echt jeugdsentiment.  Ik denk dat lipsmacker zelfs mijn eerste aanraking met beauty moet zijn geweest. Toen ik nog een klein meisje was speelde ik samen met mijn vriendinnetjes op de basisschool  het spelletje: 1,2,3,4,5,6,7 wie mag  ik een kusje geven?  Bij dit spel moest je met je ogen dicht een jongen aanwijzen die je vervolgens een kusje mocht geven. Je kunt je voorstellen, als zevenjarige vind je dat reuze spannend.  Minder enthousiast over het spelletje werden de jongens uit onze klas toen de lipsmackers een hype werden op het schoolplein.  Alle meisjes op school smaakten opeens mierzoet naar aardbei, framboos en chocolade en dat vonden ze toch smerig!

Anyway; de lipsmackers komen dus weer terug! Na jarenlange stilte komt het bedrijf met een limited edition lijn in samenwerking met Julius, het aapje van Paul Frank.  Niet alleen de verpakking verwijst naar het aapje, ook de smaken.  De negen verschillende balsems zullen allemaal naar ‘ iets’ met banaan smaken want het blijft tenslotte een aapje. Zo is er o.a. bananentaart, bananasplit en banaan met chocolade.  De mierzoete balsems zullen eind 2009 in de winkels liggen. Het is alleen nog maar de vraag of ze ook naar Nederland komen.  Misschien moet ik samen met al die inmiddels volwassen geworden meisjes een Lipsmackers Comeback Hyves oprichten…

Lees ook: L’ oreal Color Riche Shine Jelly verzorgt en kleurt lippen

Lees ook: Volle lippen, slanke heupen?

Must Watch Video op beautyJournaal TV: Ellis Faas lanceert make-up lijn

Lees ook