Douchen en baden In de spa Lekker smeren Lichaam Voeten en handen

Tropische lentedroom van H2O+

h2o-bali-breezeHet vierdelige pakket bestaat uit de Bali Purifying Shower Cream, de Bali Breeze Triple Butter Sugar Scrub, de Bali Breeze Hydrating Body Butter en de Bali Breeze Moisture Gloss.  

De Bali Breeze Shower Cream (€ 22,=) bevat vitaminen en huidverzachters en schuimt weelderig. Gebruik hem in combinatie met de Bali Breeze Triple Butter Sugar Scrub (€ 27,50). De vitamine E en zeewierextracten in de Bali Breeze Hydrating Body Butter (€ 23,=) houden je huid vervolgens lekke soepel. Geef je lichaam een ‘topping’ met de Bali Breeze Moisture Gloss (€ 20,=), een droge-olie spray die snel door de huid wordt opgenomen. Er zit  kokosnoot- en jojobaolie in, en antioxidanten uit groene thee. Ook online te koop.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.