shop CeraVe Moisturing Cream voor de droge huid Deze enorme pot crème werkt zowel vochtbindend als beschermend van je natuurlijke huidbarrière. Het is een rijke, niet-vette en parfumvrije crème, met een gepatenteerde technologie die voor continue afgifte zorgt van hyaluronzuur en drie typen ceramiden. Monique is fan! Bekijken Compleet met schoudervullingen, capejassen, wortelbroeken, metallics, goud […]

00:33 - 00:19
luistertijd 00:33 - leestijd 00:19

Compleet met schoudervullingen, capejassen, wortelbroeken, metallics, goud en neonkleuren. Oke je moet van deze nachtclubmode houden, maar het is wel een vrolijk geheel. Weg met enkel sobere wintermode. Check meer foto’s op www.elle.com

( foto via elle.com copyrights Imaxtree.com)

Lees ook:

Sieraden Bibi van der Velden vooral entertainment

Internationale allure bij Claes Iversen

Bekijk op BeautyJournaal TV;

Film Amsterdam Fashion Week met Daryl van Wouw en Iris van Herpen

Film Amsterdam Fashion Week met Claes Iversen en Mattijs van Bergen

 

Lees ook