shop Dr. Hauschka MED Gezichtscrème Middagbloem Is je huid in acute droogte nood? Deze crème van Dr. Hauschka is ongelofelijk kalmerend en herstellend. Bekijken De condooms zullen verspreid worden tijdens Wang’s modeshow op Valentijnsdag in New York. De condooms zijn niet zozeer bedoeld om mensen ervan te overtuigen safe sex te hebben, want daar is het […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

De condooms zullen verspreid worden tijdens Wang’s modeshow op Valentijnsdag in New York. De condooms zijn niet zozeer bedoeld om mensen ervan te overtuigen safe sex te hebben, want daar is het de doelgroep helemaal niet naar, maar meer om het voor vrouwen aantrekkelijker te maken (…).

Alexander Wang legt uit: “Toen ik werd gevraagd om condooms aantrekkelijker te maken voor vrouwen, was ik meteen enthousiast. Ik heb een ontwerp gemaakt dat sexy, modern en krachtig aanvoelt. Vrouwen moeten tenslotte altijd als eerste komen.”

Wij moeten stiekem wel een beetje lachen om het feit dat een homo condooms ontwerpt om het bedplezier van vrouwen te verhogen. En dan hebben we het nog niet eens over de vrouwen die op de New York Fashion Week lopen. Zie je Anna Wintour al een condoom in haar designerclutch stoppen? Juist… Al schrijven de meeste magazines in New York wel vol lof over het condoommerk. Zo schreef Nylon” Dress for Succes” en Style.com kopte ” There’s only one truly must-have accessoire for spring , or fingers crossed, sooner. ” (Marieke Ordelmans)

Lees ook