Natuurlijk bestaan er meer lipglosses en - stiften met verzorgende ingrediënten, maar L'Oreal heeft voor dit product wederom gebruikt gemaakt van Royal Jelly.

01:52 - 01:07
luistertijd 01:52 - leestijd 01:07

Natuurlijk bestaan er meer lipglosses en – stiften met verzorgende ingrediënten, maar L’Oreal heeft voor dit product wederom gebruikt gemaakt van Royal Jelly. Juist, hetzelfde steringrediënt als in hun nieuwste shampoo.Wat Royal Jelly precies is? Eigenlijk is het een exclusieve honing die alleen bedoeld is voor babybijen en de koningin.

Het persbericht omschrijft Royal Jelly als volgt: het wordt gemaakt door bijen en is een uitzonderlijk voedend concentraat. Het is het voedsel dat jonge bijen enkele dagen krijgen voordat het het exclusieve voorrecht wordt van de bijenkoningin voor de rest van haar leven. Royal Jelly is essentieel voor het overleven van de bijen, aangezien het zorgt voor een ongelofelijk groeivermogen en een lang leven.

Dankzij Royal Jelly ontwikkelt de koningin zich buitengewoon snel, waarbij haar gewicht na de eerste drie dagen met een factor 1000 is toegenomen. Ze heeft ook een levensverwachting van 5 á 6 jaar, terwijl de werksters slechts een dag of 40 leven. Dat Royal Jelly is dus een heel krachtig goedje en een elixer van voedingstoffen. Het is rijk aan glucides, proteïnes, essentiële aminozuren, grote hoeveelheden vitamines, mineraalzouten en oligo-elementen. Goed dus voor droog haar, maar ook voor droge lippen. En waarom zou je iets waar je achter staat niet ook voor andere dingen gebruiken?

De gloss voelt zacht aan, een beetje als Labello, en laat een fris, licht glanzend kleurtje achter op de lippen. Reken niet op knalroze lippen in hoogglans, maar dat is ook niet de insteek van dit product. Collega Marieke houdt er in ieder geval van!

 

 

Lees ook:

BeautyJournaal test goedkope mascara’s

Waar blijven de groeimiddelen voor wimpers en wenkbrauwen?

Make-upartist Ellis Faas brengt haar eigen lijn uit, kijk op BeautyJournaal TV

Lees ook