Aanvankelijk zou het programma zelf een ploeg sturen, maar deze was op het laatste moment verhinderd.

00:46 - 00:27
luistertijd 00:46 - leestijd 00:27

Aanvankelijk zou het programma zelf een ploeg sturen, maar deze was op het laatste moment verhinderd. Omdat men wist dat BeautyJournaal ook de camera ter hand zou nemen voor dit ontzettend leuke event, heeft men ons gevraagd of de beelden ook voor de uitzending van vrijdagavond gebruikt mogen worden. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Een groter compliment is er voor ons, en in het bijzonder onze cameravrouw Shevia Limmen natuurlijk niet!

Dus kijk vrijdagavond 6 februari naar RTL Boulevard; Leco vertelt dan over de uitreiking van de awards, die hij overigens vanavond persoonlijk aan weer heel wat vertegenwoordigers van massmarket en luxe merken zal uitreiken. Morgenochtend lees je bij ons wie de prijswinnaars zijn.

Bye!

Lees ook