Fijn haar Zakenpraat

BeautyJournaal filmt vanavond Astir Awards voor RTL Boulevard!

Aanvankelijk zou het programma zelf een ploeg sturen, maar deze was op het laatste moment verhinderd. Omdat men wist dat BeautyJournaal ook de camera ter hand zou nemen voor dit ontzettend leuke event, heeft men ons gevraagd of de beelden ook voor de uitzending van vrijdagavond gebruikt mogen worden. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Een groter compliment is er voor ons, en in het bijzonder onze cameravrouw Shevia Limmen natuurlijk niet!

Dus kijk vrijdagavond 6 februari naar RTL Boulevard; Leco vertelt dan over de uitreiking van de awards, die hij overigens vanavond persoonlijk aan weer heel wat vertegenwoordigers van massmarket en luxe merken zal uitreiken. Morgenochtend lees je bij ons wie de prijswinnaars zijn.

Bye!

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

1 reactie

  • ehm…zonder beeld van ons helaas. door een technische storing kon het materiaal niet gebruikt worden. jammer, want wij hebben het beeld dubbel gecheckt voordat het de deur uitging. maar ja..volgende keer beter!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen