Met trilmascara bedoelen we dat er een piepklein batterijtje in de houder zit waardoor de borstel gaat vibreren.

02:00 - 01:12
luistertijd 02:00 - leestijd 01:12

Met trilmascara bedoelen we dat er een piepklein batterijtje in de houder zit waardoor de borstel gaat vibreren. Dit zorgt ervoor dat de substantie sneller en makkelijker op de wimpers wordt aangebracht. Je hoeft zelf nog nauwelijks kammende bewegingen te maken. Bovendien zijn je wimpers ook sneller langer gemaakt. Zowel Lancome als Estee Lauder hebben nu zo’n borstel. Er zijn zeker verschillen te noemen:

 

De mascara van Lancome is dikker en romiger. Hierdoor brengt hij supernsel op. Een keer langs de wimpers en klaar ben je. Omdat hij dikker is, moet je wel zorgvuldiger te werk gaan om iets plakkerige wimpers te voorkomen. Maar ik weet, dat veel vrouwen die plakkerige wimpers ook mooi vinden, de zg. spinnenpoten. Prettig van de Lancome borstel is dat je de trilfunctie zelf aan en uit kan zetten. Wellicht gaat de batterij hierdoor langer mee, maar het gevoel van controle is ook wel prettig. OOk als je ff geen zin hebt in die trilfunctie.

De trilmascara van Estee Lauder vonden we in het begin nogal droog aanvoelen. Het bewerken van je wimpers leek daardoor meer tijd te kosten. Je moet de borstel langer en iets steviger door de wimpers heen trekken. Ook gaat de trilfunctie automatisch aan zodra je de borstel uit de houder draait. Je bent bang snel door je batterij heen te zijn. Maar na een week gebruik, merkten we dat dit toch ook een heel prettige borstel is, vooral voor vrouwen met fijne wimpers en/of die hele fijne wimpers willen. Je krijgt een soort vlindervleugels, echt ook zoals het er op de foto uitziet. Het kost alleen meer tijd om dit effect te krijgen.

 

Bekijk ook:

Ons video-interview met make-upartist Ellis Faas over haar eigen make-uplijn

De film die we maakten over de heropening van de beautyafdeling De Bijenkorf Amsterdam

Lees ook