shop Moroccanoil Color Depositing Mask haarkleur opfrisser Moroccanoil Color Depositing Mask frist je natuurlijke haarkleur op, of je kiest voor een leuke pink glow. Alles kan, en is uitwasbaar! Bekijken Het was zulk opzienbarend nieuws dat een vaksite van CosmeticsDesign er aandacht aan besteedde. Nu is het natuurlijk ook ludiek. Want, kan een creme je […]

01:09 - 00:41
luistertijd 01:09 - leestijd 00:41

Het was zulk opzienbarend nieuws dat een vaksite van CosmeticsDesign er aandacht aan besteedde. Nu is het natuurlijk ook ludiek. Want, kan een creme je tattoe langer mooi houden? Het merk claimt natuurlijk van wel. Het zegt dat zowel uv-straling als allerlei andere zaken die vrije radicalen in de huid veroorzaken, de kwaliteit van de kleur beinvloeden.

De producten bevatten een uv-filter factor dertig, krachtige moisturizers en antioxidanten die de huidbarriere beschermen waardoor vrije radicalen minder kans krijgen en stoffen die de kleuren fris zouden kunnen houden. Nu zijn hydratanten en antioxidanten niets bijzonders, en een uv filter ook niet. Die vind je in talloze cremes. We zijn wel benieuwd naar de stoffen die de kleuren fris zouden kunnen houden.

Vooralsnog klinkt het inhoudelijk niet erg speciaal, maar om je als ondernemer op dit gat in de markt te richten en natuurlijk je hoop met veel geloofskracht te gaan verspreiden….da’s heel slim:-)

Lees ook:

Mijn artikel in NRC.Next over het weghalen van tattoes, want maar liefst 1 op de 3 krijgt spijt!

Lees ook