Gezicht Schone huid Vette huid Voor hem

De vele gezichten van acne

acne-girl-mirrorOp de Amerikaanse website Acneweb dat ressorteert onder de vlag van de American Academy of Dermatology, vind je zeer uitgebreide informatie over acne en krijg je een goed beeld van de verschillende vormen van acne. Een van de belangrijkste opstekers is dat je nooit moet door blijven lopen met acne. Er zijn tegenwoordig goede medicijnen die veel verlichting bieden, bovendien is ook de kwaliteit van huidverzorgingsproducten voor acne-lijders dermate goed dat het veel hulp biedt. De insteek is nog altijd om de bacterievorming te verminderen en daarmee ook nieuwe ontstekingen te voorkomen.

Over deze schrijver

Redactie, Monique

Redactie, Monique

Beautyjournalist en uitgever van BeautyJournaal, Monique Lindeboom, zit al 24 jaar in het vak en kent de industrie op haar duimpje. Ze verscheen in diverse tv programma's, had 1,5 jr lang een uitzending bij BNR Nieuwsradio, schreef een boek, doet consultancywerk voor cosmeticabedrijven en cosmetisch medische klinieken en geeft regelmatig interviews aan tijdschriften en kranten over ontwikkelingen in de industrie.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen