shop Iconic Elements Spotless Day! Pigmentserum Spotless Day is de perfecte combinatie tegen pigmentvlekken door de zon! Van huidarts Francis Wu. Clean beauty ten voeten uit. Vol niacinamide!   Bekijken Op de Amerikaanse website Acneweb dat ressorteert onder de vlag van de American Academy of Dermatology, vind je zeer uitgebreide informatie over acne en krijg […]

00:36 - 00:22
luistertijd 00:36 - leestijd 00:22

Op de Amerikaanse website Acneweb dat ressorteert onder de vlag van de American Academy of Dermatology, vind je zeer uitgebreide informatie over acne en krijg je een goed beeld van de verschillende vormen van acne. Een van de belangrijkste opstekers is dat je nooit moet door blijven lopen met acne. Er zijn tegenwoordig goede medicijnen die veel verlichting bieden, bovendien is ook de kwaliteit van huidverzorgingsproducten voor acne-lijders dermate goed dat het veel hulp biedt. De insteek is nog altijd om de bacterievorming te verminderen en daarmee ook nieuwe ontstekingen te voorkomen.

Lees ook