Terwijl ik zijn column lees vraag ik me telkens af of hij niet heel erg in de homoscene aldaar zit te wroeten.

01:23 - 00:50
luistertijd 01:23 - leestijd 00:50

Terwijl ik zijn column lees vraag ik me telkens af of hij niet heel erg in de homoscene aldaar zit te wroeten. Maar niets is minder waar, bevestigt hij, ‘Het zijn niet enkel de aanhangers der brandende herenliefde die zo’n getrimde haarboog nauwgezet onderhouden.’ Op internetfora zijn het ook vrouwen die er ellenlange posts over opzetten en de vrouwen lijken het er unaniem over eens te zijn dat het ‘schoon’ staat. ‘Een jongen die zijn wenkbrauwen epilieert, zorgt tenminste goed voor zijn lichaam,’ aldus leest Arends daar.

Bij Nederlandse nemen we deze trend nog niet waar, alhoewel het al helemaal niet meer ongebruikelijk is om het haar tussen de wenkbrauwen weg te halen. Maar net gecoiffeerde boogjes, of zelfs dunne streepjes? Daarvoor moet je nog steeds in de meer experimentele gender-bender kringen zijn.

Moet er persoonlijk niet aan denken om mijn man met zulke boogjes te zien. Natuurlijk, we weten allemaal wat de impact is van zulke wenkbrauwen; het oogt heel clean, het kan het gezicht optisch een lift geven. Maar een beetje woeste man met een borstelige look wordt door heterovrouwen nog altijd geprefereerd.

Zeker als ‘ie 40 is…..:-)

Lees ook:

Anastasia is Hollywood’s koningin van de wenkbrauw, haar producten zijn ook bij ons te koop.

Lees ook