Siko van Berkel is kapper en een van de medeoprichters van Mogeen in Amsterdam.

01:07 - 00:40
luistertijd 01:07 - leestijd 00:40

siko-van-berkelSiko van Berkel is kapper en een van de medeoprichters van Mogeen in Amsterdam. Siko is niet alleen goed met de schaar maar heeft een ook waanzinnige productkennis. Hij stapte al op zijn vijftiende in het vak en tegen de tijd dat hij negentien was, was hij al assistent geweest bij de shows van onder meer Castelbajac, Lieve van Gorp en Ann Demeulemeester. In 1999 ging Siko bij Le Souk werken waar hij zich zijn nu zo bekende Taoistische stijl eigen maakte. Siko knipt haar alleen droog, zodat hij een meest natuurlijke look kan maken en een mooie valling in het haar. In 2001 sloot hij zich ook bij het agency The House of Orange aan en werkt voor de beste Nederlandse modeontwerpers, glossy magazines en ondersteund hij als kapper de carrieres van modellen en BN ‘ers. SEE PORTFOLIO

Deze films maakten wij met Siko voor BeautyJournaal TV:

Lees ook