Monique’s rechterhand, modejournaliste en fashionista. Voor haar afstudeerscriptie ging ze naar New York om met de enkele van de machtigstee modejournalisten en -bloggers van dit moment te praten over de macht en de toekomst van het modeblog in het medialandschap. Ze vergeleek daarbij de situatie in ons land op dit moment. Haar onderzoek heeft onmiddellijk de […]

00:33 - 00:19
luistertijd 00:33 - leestijd 00:19

Monique’s rechterhand, modejournaliste en fashionista.

Voor haar afstudeerscriptie ging ze naar New York om met de enkele van de machtigstee modejournalisten en -bloggers van dit moment te praten over de macht en de toekomst van het modeblog in het medialandschap. Ze vergeleek daarbij de situatie in ons land op dit moment. Haar onderzoek heeft onmiddellijk de interesse van het bedrijfsleven gewekt.

Marieke is een fervent modeblogger. Je leest haar modeperikelen op Dutchfashionblogger.

In september 2009 heeft Marieke haar eerste moderoman gepubliceerd ‘Killerheels & Modedromen’.

Lees ook