Gezondheid Lichaam

Active aging inspiratie: Yoga ster Janice Lennard

redactie, Corine
Geschreven door redactie, Corine

Wanneer ben je eigenlijk te oud om iets nieuws te leren?

Wanneer ben je eigenlijk te oud om iets nieuws te leren? En wanneer ben je plotseling niet meer lenig genoeg? Of vinden anderen van jou dat je iets beter niet meer kunt doen vanwege je leeftijd?

Voor de Amerikaanse Janice Lennard hebben deze vragen geen antwoord. Of misschien toch wel, namelijk: nooit!

Janice is een jeugdige, lenige en stralende vrouw die mensen over de gehele wereld inspireert om yoga te beoefenen. Om je beter te voelen. Van binnen en van buiten.

En oja… Janice is 72 jaar jong.

Janice is het levende bewijs dat het concept ‘aging’ in veel mindere mate een rol speelt dan we wellicht denken. Wat nu als het vooral een kwestie is van mindset?

Je zult het begrip de komende tijd nog veel vaker tegen komen op BeautyJournaal. Simpelweg omdat het een schitterende filosofie is. Wie of wat geeft jou inspiratie om mooi oud te worden en je tegelijkertijd jong te blijven voelen? Doe jij al aan active aging? Laat hieronder een reactie achter.

Meer weten over Gezondheid?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over deze schrijver

redactie, Corine

redactie, Corine

Corine (1981) maakt deel uit van de BeautyJournaal redactie en is daarnaast ook freelance communicatieconsultant en tekstschrijver met een voorliefde voor beauty- en verzorgingsproducten. Ze is erg kritisch als het om verzorgingsproducten gaat, besteedt veel tijd aan 'vergelijkend warenonderzoek' en het uitpluizen van ingrediënten. Want hoe mooi de verpakking van een crème, lotion of lippenstift ook kan zijn... het gaat uiteindelijk om de inhoud.

1 reactie

  • Wouw wat fantastisch om zo’n lijf te hebben op je 72ste. Ooit was ik zo dun maar door schildklierproblemen en andere hormoontoestanden ben ik dat kwijtgeraakt. Moet er eerlijk bij zeggen dat ook de lol van sporten vergaan is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.