Prescription by SOAP

Prescription by SOAP

Prescription by SOAP

Zussen Esther & Stephanie Litjens, van de succesformule SOAP Treatment Store en Doctors at SOAP, zijn in 2020 hun eigen skincare-lijn Prescription gestart als reactie op de meest gestelde vraag in de salons: ‘Er zijn zoveel beauty producten, ik heb echt geen idee welke voor mij geschikt zijn. Kun je me adviseren?’

Het antwoord is volgens de founders gepersonaliseerde huidverzorging en geen one-size-fits-all producten.

Personalisatie

Door middel van een digitale skin quiz kun je 24/7 een persoonlijk huidadvies krijgen welke actieve ingrediënten het beste zijn voor jouw huid en hoe deze te gebruiken. De producten voor thuisgebruik en professionals zijn gebaseerd op ruim vijftien jaar expertise en consumenteninzichten.

Een team van huidspecialisten van SOAP Treatment Store en artsen van Doctors at SOAP heeft in samenwerking met wetenschappers en laboranten alle wensen tot leven gebracht in een uitgebreide skincare lijn met twaalf producten en een groot aantal persoonlijke combinatie mogelijkheden.

Want ieder huidtype, huidconditie, leeftijd en levensstijl is uniek en krijgt precies het recept wat daarbij past.

Lab-based & plant-based

Zo zijn er twee basiscrèmes op basis van bisabolol en edelweiss die je zelf kunt mengen met actives voor het gewenste resultaat. Denk hierbij aan hyaluronzuur, retinol, verschillende zuren en vitamine C. Prescription gebruikt alleen actieve ingrediënten en stopt die extra geconcentreerd in flesjes.

Esther: ‘Het is onze missie dat iedereen een gezonde huid heeft door precies de juiste actieve ingrediënten te gebruiken en de beste salonbehandelingen te ondergaan. Een gezonde huid straalt en is een ware boost voor het zelfvertrouwen.’

Salons

In Nederland en België zijn inmiddels ruim 150 beauty instituten die met Prescription-producten en behandelingen werken.