Icoone® & Venus Concept

Huidverstrakking & contourverbetering

USKIN is importeur en leverancier van esthetische apparatuur als Venus Concept en icoone® voor huidverstrakking en bodycontouring. Ideale combinaties voor gezicht, hals en lichaam.

Bij Venus Concept wordt gebruik gemaakt van een combinatie van Multipolaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen voor stimulatie van nieuw collageen en elastine en de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes. Productie van nieuw collageen en elastine en Magnetische Pulsen zorgen voor de aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes.

Ideaal bij een oneven huidreliëf zoals grove poriën, littekens en diepe rimpels is de Venus Viva. Voor pigmentbehandeling en haargroeivermindering hebben wij de nieuwste Venus Versa met Smart-Pulse technologie. Lees er alles over op www.venusconcept.com

Icoone® is de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage, met de gepatenteerde Roboderm® technologie. Het geeft dankzij twee ononafhankelijk, gefractioneerde en gemotoriseerde rollers zowel diep als oppervlakkig massage van de weefsels.

Door het geïntegreerde led- en laserlicht wordt er ook veel effectiever op het vetweefsel gewerkt. Omtrekvermindering en huidverstrakking inéén! Snel resultaat in veel minder tijd. Lees meer op www.icoone.com

Cookies

BeautyJournaal maakt gebruik van cookies.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen