Elemis/FillMed/1944

inma cosmetics

Distributeur INMA Cosmetics Nederland BV heeft in haar portefeuille drie prachtige merken, die elkaar perfect aanvullen.

 

Elemis

 

Elemis is ontstaan uit de visie om de kracht van de natuur, aromaten en wetenschap te bundelen. Op maat gemaakte producten en behandelingen die inspelen op het veranderende levensritme en het natuurlijke verouderingsproces van de huid. De uitgebreide range met bijzondere texturen laat uw hart sneller kloppen en de huid stralen.

 

Ga hier naar de website

 

FillMed

 

FillMed, dé booster tegen huidveroudering. De Skin Perfusion producten zijn geformuleerd met hoogwaardige ingrediënten in optimale concentraties, gebaseerd op het mix & match principe. Alle producten zijn gericht op de best zichtbare resultaten en om het best te voldoen aan de behoeften van elk huidtype. Voor elke huid een oplossing.

 

Ga hier naar de website

 

1944 Paris

 

Het fantastische make-up merk ‘1944 Paris’ staat voor de onafhankelijke vrouw; ‘Beauty is a right’. Elke vrouw heeft het recht om zich mooi en zelfverzekerd te voelen. De make-up van 1944 Paris is simpel maar effectief, tevens bieden alle producten beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, lippen of ogen.

 

INMA Cosmetics is distributeur van deze merken. Bezoek de website.