C-ME skincare

‘Als cosmetisch arts met achttien jaar praktijkervaring weet ik precies welke ingrediënten en welke combinaties van werkstoffen bewezen effect hebben op de huid’.      

—– Dr. Catharina Meijer

 

Het effect van een cosmetische behandeling, maar dan met een skincare routine die je gewoon thuis gebruikt? Dat kan! Volg dan C-ME Skincare van DermaClinic zodat je volledig geïnformeerd kan worden door Dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts KNMG én het brein achter DermaClinic en C-ME Skincare.

 

Een gezonde huid is een actieve huid!

 

In onze acht klinieken zijn onze cosmetisch artsen, huidtherapeuten en skincare professionals aanwezig die weten hoe je je huid in de beste conditie brengt en houdt. De effecten en resultaten van al onze impactvolle C-ME Skincare concepten worden door onze klanten geroemd.

 

Twaalf unieke producten

 

Catharina Meijer heeft met het ontwikkelen van deze twaalf unieke producten al veel bereikt op gebied van huidverbetering. Deze twaalf producten zijn terug te brengen naar drie effectieve huidverzorgingsstappen.

 

Compacte routine

 

Cleanse & Prepare: Huidvernieuwing wordt met het C-ME Skincare protocol van binnenuit en buitenaf gestimuleerd.

Boost: De effectieve en actieve stap bij huidverjonging, pigmentatie, rocasea en acne.  De boost is te vinden in de krachtige en pure mix van peptides en retinol.

Protect & Prevent:  De sleutel tot een mooie, jeugdige en gezonde huid is de huid dagelijks te voorzien van een beschermend schild, zo krijgen tekenen van huidveroudering (rimpels en lijntjes, dofheid) minder kans en wordt huidschade gecorrigeerd en een halt toegeroepen.

 

  • Bekijk de spectaculaire reviews op BeautyJournaal van Marieke en Sabine

 

Een fitte, strakke huid

 

C-ME Skincare is een in Nederland ontwikkelde huidtransformatie formule met een flinke dosis actieve ingrediënten in de juiste concentratie die de diepe en oppervlakkige huidlagen aan het werk zet. Denk aan Retinol, Vitamine C en verschillende zuren die in specifieke formuleringen de huid activeren en egaliseren. Het resultaat: een fitte, strakke en egale huid. Daar tekenen we voor!

 

Persoonlijke begeleiding

En dan kun je bij DermaClinic ook nog terecht voor een consult en begeleiding over hét huidplan voor jouw specifieke huidbehoefte. Zelfs online! Zodat je vanuit huis een passende routine kan bespreken en aanschaffen die helemaal voorziet in jouw huidgezondheidsbehoefte. Iedereen een gezonde huid!

 

Alphahydroxyzuur Betahydroxyzuur Brands we love C-ME skincare Couperose Droge huid Geteste producten Gevoelige huid Gezicht Glycolzuur Klinieken Marketingtrends Peptiden Pigmentvlekken Rimpels en slapte Vitamine A (+derivaten) Voor hem

C-ME Skincare review: op haar 40ste beleeft Sabine een prachtige huid transformatie

Wat is een feestje is dit. Het resultaat zo is zo verbluffend. Ik heb dit werkelijk nog nooit ervaren! Ik hoef geen Botox meer.