Biodroga MD

Biodroga MD

HEILZAME INGREDIËNTEN UIT HET ZWARTE WOUD

Biodroga bestaat al meer dan 60 jaar en nu is het tijd voor een relaunch! De gerestylde producten zijn gebaseerd op de heilzame planten die groeien in het Zwarte Woud bij Baden-Baden in Duitsland.

Zo komt een kalmerend complex van vlierbes, varen en mos in alle producten terug. Dit Black Forest Complex staat garant voor energie en ontspanning. Maar …niet alleen de samenstelling is aangepast, ook is het uiterlijk van de producten gerestyled. Het nieuwe design past helemaal bij de tijd van nu.

Laboratorium

Biodroga heeft een eigen laboratorium, waar alle producten ontwikkeld worden. BIO staat voor biologische ingrediënten en DROGA voor effectieve werkstoffen.

Vrij van schadelijke stoffen

De producten zijn vrij van onnodige toevoegingen. Ze bevatten dus bijvoorbeeld geen parabenen, minerale oliën, microplastics, siliconen en PEG’s. De focus ligt op huidtolerantie en een gezonde, stralende huid voor iedereen is het doel. Dit garanderen we met actieve ingrediënten die wetenschappelijk bewezen resultaten hebben.

Ingrediënten

Het merk heeft twee lijnen: Bioscience Institute en Medical. Een groot deel van de ingrediënten van Bioscience Institute is van natuurlijke oorsprong of gecreëerd door natuurlijke, biologische processen.

In de salon kan hiermee veel aandacht gegeven worden aan wellness en beautyrituelen, maar ook aan huidverbetering.

Bij Medical is de gestreste of probleemhuid in goede handen. De sleutel tot maximale doeltreffendheid ligt in het innovatieve zurenconcept. Daarnaast garanderen we een optimale verdraagzaamheid van de huid, omdat we intensief met dermatologen samenwerken.

Verwen je huid met de producten en behandelingen van Biodroga en zorg dat je huid straalt. Ga voor producten, behandelingen en meer informatie naar de website.

Wil je contact met de distributeur, ga dan naar de website van BeautyService.