Absolution

Switch to Organic Cosmetics, Beautify your skin, Help the planet

 

Het Absolution assortiment is ontworpen om het natuurlijke ecosysteem van de huid te herstellen, te behouden en te beschermen. En om de huid weer terug te brengen in haar optimale conditie.

 

Onze formules brengen de gestreste huid weer in balans en bieden de meest effectieve voedingsstoffen en antioxidanten om de zichtbare effecten van de tijd, op de huid, te vertragen. Ze werken samen mét de huid en leveren zichtbare resultaten vanaf de allereerste toepassingen.

 

De producten van Absolution beschermen de huid effectief tegen allerlei invloeden van buitenaf. Ze laten u de oorspronkelijke schoonheid van uw huid herontdekken.

 

De formules van Absolution zijn ontwikkeld op basis van gecertificeerde biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen. Ze combineren delicate texturen met subtiele natuurlijke geuren, gebruiksgemak en pure prestaties.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat biologisch geteelde producten ongeveer 30% meer antioxidanten bevatten dan conventionele of natuurlijke landbouwgewassen.

 

Meerdere klinische tests hebben onze theorie bevestigd, wat ons uiteraard heeft aangespoord om Absolution op te zetten. En uiteraard ondergaan biologische cosmeticaproducten hetzelfde testproces als conventionele producten die op de markt komen.

 

Biologisch wil zeggen: ‘werken met de natuur’ niet ‘tegen de natuur’. Deze ingrediënten groeien zonder gebruik van genetische gemodificeerde organismen (GGO’s), onkruidverdelgers, kunstmest en andere synthetische stoffen.

 

Wij willen u een kostbaar geschenk geven: het beste van de natuur, vakkundig en rijkelijk gemaakt, zoals de beste ingrediënten bereid door de beste chef-kok.

 

Bezoek de website voor meer informatie.