Terug naar de winkel
Indeed Bakuchiol Reface peeling pads

Corine vertelt: 'Na het gebruik van de pads is mijn huid crispy clean met een mooie glow. Eventuele onzuiverheden lijken sneller te verdwijnen, wanneer ik de pads gebruik.'

Indeed Laboratories

Onze Corine die graag retinolhoudende producten gebruikt om haar pigmentvlekken onder controle te houden, is onder de indruk van deze peelingpads. Ze vertelt:

'Bakuchiol is een werkstof die je steeds vaker ziet verschijnen in skin care. En dat is niet gek, want bakuchiol is een natuurlijk en zacht alternatief voor retinol. Bakuchiol maakt je huid niet gevoeliger voor zonlicht en kan daarmee zowel overdag als ’s nachts worden gebruikt. Net als retinol verhoogt bakuchiol de celvernieuwing, herstelt het de elasticiteit van de huid en is het klinisch bewezen effectief bij het verminderen van acne en hyperpigmentatie.

Wow, wat een voordelen voor je huid!

'Je vindt in de Indeed Bakuchiol Reface Pads ook niacinamide, dat het talggehalte van de huid reguleert en extra anti-acne verzorging biedt door ontstekingsremmende eigenschappen. De pads zijn geformuleerd om fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint en textuur van de huid te verminderen, terwijl ze de barrièrefunctie verbeteren en beschermen tegen vochtverlies. In één doosje vind je 30 pads.

Meteen een mooie glow

'Ik gebruik de pads meteen na het reinigen. Ze laten mijn huid tintelen en de wafelstructuur van de pads is een fijne bonus voor het verwijderen van eventueel achtergebleven restjes vuil en make-up. Na het gebruik van de pads is mijn huid crispy clean met een mooie glow. Eventuele onzuiverheden lijken sneller te verdwijnen, wanneer ik de pads gebruik.

'Indeed Bakuchiol Reface Pads zijn gemaakt van 100% katoen en ongebleekt. Dat lichtbruinige kleurtje is even wennen, want je associeert ‘schoon’ toch onbewust met ‘sneeuwwit’. Maar geloof me… na het eerste gebruik ben je om en neem je het kleurtje graag voor lief.'

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook