Terug naar de winkel
Biodroga MD Anti-aging Starter Kit

Jouw at-home-facial! Dit verzorgingsprogramma van 4 weken bevat de meest gewilde anti-age producten van Biodroga MD. Een heerlijke kennismaking met dit populaire merk, en om jezelf te verwennen met skincare op professioneel salonniveau!

BiodrogaMD

Jouw at-home-facial! Dit verzorgingsprogramma van 4 weken bevat de meest gewilde anti-age producten van Biodroga MD. Een heerlijke kennismaking met dit populaire merk, en om jezelf te verwennen met skincare professioneel salonniveau!

De kit bevat vijf huidverbeterende producten, van reiniging tot zonbescherming. Het duidelijke 5-stappen plan vormt de basis voor een egale en stevige huid.

  • Stap 1: De Gentle Cleansing Milk is een zachte reiniging met voedende ingrediënten. Het is de eerste stap van het reinigingsritueel en zorgt er voor dat de huid niet trekkerig aanvoelt.
  • Stap 2: De Refreshing Facial Lotion is de tweede stap van het reinigingsritueel. Dit product verwijdert alle reinigingsrestjes en laat een fris, schoon gevoel op de huid achter. Het laat de huid stralen zonder deze uit te drogen en zorgt voor een goede hydratatie.
  • Stap 3: Het Instant Lift Serum is een hoogwaardig serum voor meer versteviging en veerkracht van de huid. Het maakt de huid steviger en gladder. Palmitoyl-tripeptide stimuleert de natuurlijke collageensynthese van de huid. Het ingrediënt PhytosanTMK ondersteunt de huidregeneratie, verbetert de stevigheid van de huid en vermindert de rimpeldiepte.
  • Stap 4: De Ultimate Lifting Cream Rich is een multi-functionele anti-age verzorging. Het verstevigt, versterkt, verfijnt en laat een subtiele glow achter. De lichte maar toch rijke formule wordt snel opgenomen door de huid en geeft de huid een uitgebalanceerd vochtgehalte.
  • Stap 5: De DD Cream SPF 25 Light is een crème met een zesvoudig effect; antioxidant, anti-age, versteviging, hydratatie, teint optimaliserend en UV-beschermend. Breng de Biodroga MD Even & Perfect DD Cream Light in de ochtend aan op een gereinigde huid. Volg eventueel op met een concealer.

Kopen

Terug naar de winkel

Shop ook