Lovea, ANAS Crystal Care, Alka en Molton Brown

06:50 - 04:06
luistertijd 06:50 - leestijd 04:06

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

Onze gezichtshuid verwennen zit bij de meeste mensen inmiddels wel vast in de routine. Maar wat doe jij eigenlijk voor je lichaam? Er zijn weer een heleboel nieuwe producten voor het lichaam gelanceerd, waar jij optimaal mee ontspant en van kan genieten. In dit artikel ontdek je een mix van gezondheids- en bodyproducten!

Lovea – Solid Deodorants

De dagen zijn langer en warmer, de geur van de zomer hangt in de lucht. De wintergarderobe wordt omgeruild voor luchtige jurkjes en zwierige topjes. En dan is daar: zweet. Met de nieuwe solid deodorants van Lovea hoef je je geen zorgen te maken over eventuele nare geurtjes; je bent 24 uur lang verzekerd van bescherming en de geuren voeren je direct mee naar een exotische bestemming. 

De deodorants zijn de nieuwste toevoeging aan het uitgebreide verzorgingsassortiment van Lovea. De forumules bevatten 98% natuurlijke ingrediënten en zijn vegan. Er is ook geen alcohol of water aan toegevoegd, waardoor de huid niet uitdroogt. De deo’s bevatten absorberende poeders die langdurige bescherming bieden tegen transpiratie. Een combinatie van was zorgt voor een textuur die versmelt met de huid en haar zacht laat aanvoelen.

De geuren bestaan uit bloemige, zonnige en frisse noten verzorgd door een parfumeur uit de Grasse-regio. Daar is een vleugje monoi-olie of biologische kokosolie aan toegevoegd voor die zomerse beleving. 

De solid deo’s van Lovea worden gefabriceerd in Frankrijk, zijn volledig recyclebaar en 1 stick staat gelijk aan 2 roldeodorants. Je kunt het product nu vinden bij Holland & Barrett!

ANAS Crystal Care – Body Oil

ANAS Crystal Care verwelkomt een nieuwe member! De ANAS Body Oil bevat de perfecte mix van rijke oliën, kristalmineralen, vitamines en antioxidanten.

Deze unieke Body Oil is gemaakt met een combinatie van verschillende rijke en krachtige oliën. Het zijn oliën die de huid diep hydrateren, gezond houden en laat stralen. Ook bevat het krachtige antioxidanten die helpen bij het bestrijden van agressors en het verminderen van huidbeschadiging veroorzaakt door blootstelling aan UV-straling!

De geavanceerde formule zorgt ervoor dat je je de hele dag kalm en gebalanceerd voelt. Het bergkristal in het product geeft voortdurend het mineral Silicium af, een van de belangrijkste componenten van onze huid en heeft het vermogen om te hydrateren en de huid te verzachten.

Belangrijkste ingrediënten

Gebruik de Body Oil na het douchen voor een frisse start van je dag of voor een ontspannen nachtrust. 

Alka – Spermidine Drinkpoeder

Schone en gezonde cellen zijn een belangrijke basis voor een gezond lichaam, maar naarmate we ouder worden neemt de recycling van niet meer functionerende cellen steeds verder af. Onderzoekers ontdekten dat er een lichaamseigen stof is die autofagie (cel-schoonmaak) kan stimuleren. Spermidine is de naam van deze grote schoonmaker die voorkomt in alle lichaamscellen en in voedingsstoffen als o.a. boekweitkiemen. Spermidine Drinkpoeder is nieuw van Alka®.

De natuurlijke spermidine is een bestanddeel van het tarwekiemconcentraat, dat meerdere malen is gemalen en ontvet. Dankzij dit speciale maalproces bevat het drinkpoeder een hoog spermidinegehalte van zelfs 6 mg per sachet. 

Grootste effect

Spermidine werd ontdekt in sperma door dokter Frank Madeo en kreeg direct wetenschappelijke aandacht. Onderzoekers brengen spermidine in verband met gezondheidsvoordelen als een langere levensverwachting, een hoger energieniveau en het behoud van een sterk immuunsysteem. 

Hoewel het mogelijk is om spermidine uit voeding te halen, is dat lang niet altijd realistisch. Bodemverarming leidt tot steeds minder aanwezige voedingsstoffen, maar een natuurlijk supplement kan uitkomst bieden. Behalve het eten van meer voeding met spermidine en/of het slikken van supplementen, draagt ook periodiek vasten – tenminste zestien uur achter elkaar – bij aan autofagie. Het combineren van deze drie zaken heeft het grootste effect op het reinigingsproces van de cellen. 

Molton Brown – navulbare Body & Hand collection

Molton Brown, het Britse parfumhuis, kondigt met trots de lancering van de navulbare Body & Hand Collection aan, speciaal ontworpen om oneindig te kunnen navullen: er is zowel een Bath & Shower Gel ‘Infinite Bottle’ als een Fine Liquid Hand Wash ‘Glass Bottle’. 

Molton Brown is voortdurend bezig om meer duurzame manieren te ontdekken om jou een goed gevoel te geven, terwijl je ook goed bezig bent voor het milieu. De nieuwe collectie van navulbare flacons is het meest recente initiatief wat betreft deze voortdurende duurzame ontdekkingstocht, en sluit perfect aan bij de eerdere lancering van de navulbare pouches.

The Infinite Bottle

De Infinite Bottle is gemaakt van 100% gerecycled aluminium, een materiaal dat oneindig recyclebaar blijft en het energieverbruik met 9%% en de CO2-uitstoot met 83% vermindert, in vergelijking met nieuw gemaakt aluminium. 

Elke flacon is gevuld met één van de drie iconische badgeuren die allemaal tot stand zijn gekomen op basis van duurzaam gewonnen, RSPO-gecertificeerde palmolie derivaten. Het papier van de verpakking en het label is gemaakt van 40% gerecyclede materialen en 15% agrarisch-industrieel afval, dat bijvoorbeeld uit ge-upcycled plantaardig afval afkomstig is na de productie van producten voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. 

Als je deze flacon met de Bath & Shower Gel Refill Pouches navult, zal jouw plasticverbruik footprint met 63% afnamen, vergeleken met het gebruik van de reguliere Molton Brown flacons. 

Fine Liquid Hand Wash Glass Bottle

Deze flacon is gemaakt van 1000% gerecycled glas en is oneindig recyclebaar zodat er minder energie wordt verbruikt evenals een lagere hoeveelheid CO2-uitstoot ontstaat, vergeleken met de productie van plastic flacons.

Elke flacon is gevuld met één van de drie geliefde geuren uit de Molton Brown Hand Care collectie die allemaal geformuleerd zijn op basis van duurzaam gewonnen, RSPO-gecertificeerde palmolie derivaten.

Als je deze flacons met de Hand Wash Refill Pouches navult, zal ook hierbij jouw plasticverbruik footprint met 63% afnamen, vergeleken met het gebruik van de reguliere Molton Brown flacons. 

beautyjournaal shop

Lees ook