NIVEA, Charlotte Tilbury, Declaré, QMS, Absolution

09:25 - 05:39
luistertijd 09:25 - leestijd 05:39

Van gezichtsverzorging met hennepzaadolie tot een cryotherapie gezichtsmasker, er liggen weer een aantal bijzondere producten nieuw in de winkels. Vandaag vertellen we je meer over de nieuwste lanceringen voor de huid. Ontdek het snel!

NIVEA – Naturally Good dagcrème met biologische hennepzaadolie

De nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème met biologische hennepzaadolie is speciaal ontwikkeld om de gestreste huid weer in balans te brengen en de teint te egaliseren. De dagcrème bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De laatste 1% zorgt voor de stabiliteit en veiligheid van de formule, voor 100% vertrouwen. Bovendien zijn alle NATURALLY GOOD dag- en nachtcrèmes nu CO2-gecompenseerd.

nivea hennep

Hennep in huidverzorging

Hennep is al meer dan 1800 jaar een fundamenteel kruid in de Chinese traditie, vanwege haar voedende en verzachtende eigenschappen. NIVEA gebruikt biologisch geteelde en gecertificeerde hennep. De hennepzaadolie uit de formule wordt geproduceerd met een cold press methode, om de actieve ingrediënten te behouden en te beschermen. Hennepzaadolie is namelijk rijk aan zowel omega-3 als -6 vetzuren en bevat maar liefst 21 aminozuren. Het heeft daardoor een hydraterende, verzachtende werking, voor een mooie en gezond uitziende huid.

Een aangename formule 

De NIVEA NATURALLY GOOD dagcrème met biologische hennepzaadolie verzacht de huid, egaliseert de huidteint en biedt 24 uur langdurige en intensieve hydratatie. De formule bevat een mix van verzorgende ingrediënten. Zoals sheaboter, die de huid verzacht en jojoba-olie voor intensieve en langdurige hydratatie. Daarnaast is vitamine E toegevoegd, een antioxidant die de natuurlijke huidbarrière beschermt. Het bevat bovendien amandelolie met vitamine A, met intensief hydraterende werking. Breng ‘s ochtends aan op een schoon gezicht en start je dag met een zachte en stralende huid!

Shop hier online

 

Charlotte Tilbury – Cryo Recovery Face Mask & Eye Serum

Geïnspireerd door de hoogwaardige ijstechnologie van cryotherapie en de oude kunst van gezichtsacupressuur technieken, werkt dit nieuwe, herbruikbare masker van Charlotte Tilbury perfect samen met Charlottes research powered skincare om zo de huid te liften, verfrissen en steviger te maken.

cryo mask

Je plaatst dit masker voor gebruik voor minimaal 30 minuten in de vriezer, gevouwen in het beschermende zakje. Daarna s hij klaar om gebruikt te worden.

Klinisch bewezen resultaten 

Shop hier online

 

Cryo Recovery Eye Serumcryo eye serum

Naast het gezichtsmasker is er ook een Cryo Recovery Eye Serum gelanceerd. Het instant Eye-Awakening Serum is geladen met IceAwake™ en cafeïne. Door een huidverkoelende applicatortip zien de ogen er depuffed, gladder en helderder uit. Ook dit serum bewaar je in je ijskast voor een geavanceerd verkoelend gevoel elke keer dat je het aanbrengt.

Klinisch bewezen resultaten 

Shop hier online

 

Monique publiceert binnenkort een review over de Cryo eyeserum en masker van Charlotte Tilbury.

Declaré – Vegan Nature Spa

Declaré lanceert de Vegan Nature Spa lijn. De collectie bestaat uit een vegan skincare duo dat intensieve, effectieve en natuurlijke verzorging voor de gevoelige huid combineert met bewuste keuzes op het hoogste niveau. De Pampering Moisture Day Cream en Revitalising Night Cream & Mask voorzien de huid van intensieve hydratatie, verzachten en brengen het in balans.

declare

Actief ingrediëntenconcept

Het kostbare, actieve ingrediëntenconcept met duurzame, regionale ingrediënten en aromaten voorziet de huid van een nieuwe, jeugdige uitstraling en een heerlijk ontspannen gevoel van welbehagen, op elke leeftijd. Een natuurlijke, frisse spa beleving voor thuis!

De verpakkingen

Bijna 90% van de ingrediënten zijn puur natuurlijk en dezelfde consistente benadering is gebruikt bij de keuze van de verpakking. Hoge kwaliteit, recyclebaar glas is gebruikt en een papieren bijsluiter is opzettelijk weggelaten. In plaats daarvan kunnen consumenten een geprinte QR-code scannen om toegang te krijgen tot alle belangrijke details over het product.

Exclusieve extracten

Het kostbare, actieve ingrediëntenconcept bevat bijna 90% natuurlijke, duurzame en regionale ingrediënten en aromaten, zoals een exclusief extract van kaasjeskruid, melisse, sleutelbloem, pepermunt en mos, puur Zwitsers bronwater, hyaluronzuur, vitamine E alsook Camelina olie, shea butter en andere voedende oliën.

declare

Delicate vegan textuur

De delicate vegan textuur, gecreëerd van kostbare ingrediënten, wordt vergezeld door een onopvallende natuurlijke geur- subtiele fruittonen met een frisse, houtachtige ondertoon, liefelijk gecomplementeerd door perzik, pioen en cederhout.

Power duo

De dagcrème heeft een luchtige gel-achtige textuur, verzorgt intensief en vormt een ideale basis voor foundation. Met het nachtmasker trakteer je jezelf op een kleine time-out in de avonduren. Dit voedende masker kun je ook gewoon snel als hydraterende crème aanbrengen. Samen vormen de producten een heus power duo!

Shop hier online

 

QMS – Epigen Defense Mistqms mist

De nieuwste Epigen Defense Mist van QMS Medicosmetics is een beschermende, hydraterende tonic. De mist maakt de huid strakker en elastischer en versnelt de regeneratie van de epidermis.

Werkzame stoffen

Een speciaal complex van werkzame stoffen activeert de productie van de vitamine-D-receptor en helpt bij de opname en opslag van vitamine uit de zon. Het immuunsysteem van de huid wordt extra versterkt en de huid wordt zo beschermd tegen invloeden van buitenaf. Door een intensieve toevoer van vocht wordt de huid gekalmeerd en merkbaar gladder. Een verzorgingsboost voor onderweg!

Shop hier online

 

Absolution – Le Masque Anti-Soif Hydratant

Als mensen het hebben over een droge huid, bedoelen ze vaak de buitenkant. Bij Absolution kijken ze naar de binnenkant. Het vochtgehalte van je huidcellen bepaalt immers hoe gezond en stralend je huid is. Met de nieuwe Le Masque Anti-Soif Hydratant hou je dit vochtgehalte mooi op peil: lijntjes vervagen, de huid wordt gladder, voelt prettig aan en ziet er jong en fris uit.

Absolution Le Masque

Le Masque Anti-Soif Hydratant van Absolution kan het vochtgehalte met maar liefst 111% verhogen (gemiddeld resultaat na 1 uur). De huid voelt comfortabeler aan en ouderdomslijntjes worden verzacht.

Natuurlijke ingrediënten

De kracht van het masker zit hem in de combinatie van natuurlijke ingrediënten. Zoals hydraterend en volumegevend hyaluronzuur, een plantaardig alternatief voor ons lichaameigen hyaluronzuur dat onze huid elastisch houdt en lijntjes vervaagt (ook als we de 50 zijn gepasseerd …). Codium zeewier – rijk aan polysachariden, glucuronzuur en mineralen – versterkt en hydrateert de huid en maakt haar zichtbaar egaler. Astragalusextract werkt heilzaam en revitaliserend. Het is rijk aan polyfenolen, die de elasticiteit en de teint van de huid verbeteren.

Micro-exfoliërend effect

Verder is de formule verrijkt met komkommerextract, bijzonder rijk aan kalium, calcium en magnesium (drie krachtige werkstoffen die een rol spelen bij het reguleren van de huidstructuur), koriander, met regulerende en verzachtende eigenschappen, alpine skullcap, dat het vrijkomen van endorfine stimuleert, om de huid blij te maken en grapefruitextract, voor een zeer zacht micro-exfoliërend effect.

absolution mask

Blauwe kleur

In totaal zijn 17 actieve ingrediënten samengebracht om je huid te laten stralen. En de prachtige blauwe kleur van dit masker? Die is afkomstig van lapis lazuli en geeft het gevoel dat je huid gehuld is in frisheid!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook