Huid- en haarverzorging at home!

05:08 - 03:05
luistertijd 05:08 - leestijd 03:05

De online BeautyJournaal shop is weer aangevuld met een aantal nieuwe favoriete producten van de BeautyJournaal redactie. Heb jij al een blik geworpen in de shop? Je kunt de producten hier makkelijk vanuit huis aanschaffen. In dit artikel delen we weer een mooie productselectie met je, van huid- en haarverzorging tot wenkbrauw- en wimperverf. Ontdek meer!

Biodroga MD – Anti-aging Starter Kit

Jouw at-home-facial! Dit verzorgingsprogramma van 4 weken bevat de meest gewilde anti-age producten van Biodroga MD. Een heerlijke kennismaking met dit populaire merk, en om jezelf te verwennen met skincare professioneel salonniveau!

biodroga starter kit

De kit bevat vijf huidverbeterende producten, van reiniging tot zonbescherming. Het duidelijke 5-stappen plan vormt de basis voor een egale en stevige huid.

Pascaud – Vernix Caseosa dag- en nachtcrèmepascaud vernix

Deze echt prachtige, eenvoudige en oh zo doeltreffende crème voor dag en nacht van Pascaud is een ware weldaad voor je huid als hij extra zachtheid nodig heeft.

De Vernix Caseosa vult tekorten in de huid aan met huidleigen vetzuren. Heeft een extreem hoog verzorgend gehalte zonder vet aan te voelen. Deze crème heeft dezelfde samenstelling als de Vernix Caseosa ; het waslaagje dat baby’s bij hun geboorte op hun huid hebben. Het trekt direct in, versterkt de huidbarrière en is ideaal voor een huid die uit balans is.

Dit product bevat huidindentieke stoffen, werkt sterk verzachtend en heeft een samenstelling zoals het waslaagje, dat pasgeboren baby’s op hun huid hebben. Verder versterkt het de huidbarrière, is het geschikt voor de gevoelige huid en de huid die uit balans is en bevat het geen parfum.

color wowColor WOW – Dreamcoat Supernatural Anti-Pluis Haarspray

Dit is een van de mooiste anti-pluis haarsprays die Monique in lange tijd heeft gebruikt. Het maakt glad en geeft glans, zonder het haar te verzwaren. Dit effect houdt de hele dag aan. Color Wow is vrij van sulfaten, parabenen en siliconen. Ook is het merk 100% vegan.

Color Wow Dreamcoat is geurloos en kleurloos. Het geeft een anti-statisch effect. Door een dun laagje rond de haren te leggen ga je vochtverlies tegen en dit voorkomt dat het gaat pluizen. Het maakt je haar ook niet vettig, het is dus ook prima te gebruiken op fijn haar.

Dreamcoat wordt geactiveerd door hitte, het is dus wel nodig om je haar te stylen, maar gewoon droogblazen is ook prima. Hoe vaker je Dreamcoat gebruikt, hoe meer plezier je van het effect zult hebben.

Combinal – Wenkbrauw- en wimperverf

De Combinal wenkbrauw- en wimperverf is het perfecte alles-in-één setje voor het verven van wimpers en wenkbrauwen at home. De set is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

combinal

Inhoud:

1 tube Combinal verf 15ml
1 fles waterstofperoxide 5% 20ml
1 verfpenseel
1 kunststof verfbakje
1 gebruiksaanwijzing

Gebruik:

Meng de verf eerst met waterstofperoxide. Gebruik per 2 cm verf 5 druppels peroxide. Breng de geactiveerde verf met een borsteltje aan op wimpers en/of wenkbrauwen. Laat de verf intrekken tot de gewenste kleursterkte is bereikt: een gemiddelde van 4-5 minuten voor wenkbrauwen, 8-10 minuten voor wimpers). Spoel goed na met koud water en verwijder eventuele verfvlekken op de huid met vochtige doekjes.

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook