Van reiniging tot zonbescherming!

03:14 - 01:56
luistertijd 03:14 - leestijd 01:56

Met de meest recente en doelgerichte huidverbeteringskit van Biodroga MD ontdek je de ware betekenis van optimale huidgezondheid. De nieuwe Starter Kit is perfect afgestemd op de focus van Biodroga MD: ‘oplossingsgericht’ en ‘professionele huidverbetering’ en is gericht op huidverbetering voor klanten die kennis willen maken met het merk.

Anti-aging Starter Kit

De nieuwe kit bestaat uit een compleet verzorgingsprogramma van 4 weken met de meest gewilde anti-age producten van Biodroga MD. De aantrekkelijke starter kit is ideaal om mee te nemen, dus ook als je dit jaar op vakantie gaat in Nederland. Ook zijn de producten ideaal te gebruiken als prep vóór je eerste gezichtsbehandeling met het merk.

Shop hier online

 

biodroga

Het complete 5-stappen programma

De kit bevat vijf huidverbeterende producten, van reiniging tot zonbescherming. Het duidelijke 5-stappen plan vormt de basis voor een egale en stevige huid.

Stap 1: De Gentle Cleansing Milk is een zachte reiniging met voedende ingrediënten. Het is de eerste stap van het reinigingsritueel en zorgt er voor dat de huid niet trekkerig aanvoelt.

Stap 2: De Refreshing Facial Lotion is de tweede stap van het reinigingsritueel. Dit product verwijdert alle reinigingsrestjes en laat een fris, schoon gevoel op de huid achter. Het laat de huid stralen zonder deze uit te drogen en zorgt voor een goede hydratatie. 

Shop hier online

 

Stap 3: Het Instant Lift Serum is een hoogwaardig serum voor meer versteviging en veerkracht van de huid. Het maakt de huid steviger en gladder. Palmitoyl-tripeptide stimuleert de natuurlijke collageensynthese van de huid. Het ingrediënt PhytosanTMK ondersteunt de huidregeneratie, verbetert de stevigheid van de huid en vermindert de rimpeldiepte.

Stap 4: De Ultimate Lifting Cream Rich is een multi-functionele anti-age verzorging. Het verstevigt, versterkt, verfijnt en laat een subtiele glow achter. De lichte maar toch rijke formule wordt snel opgenomen door de huid en geeft de huid een uitgebalanceerd vochtgehalte.

Stap 5: De DD Cream SPF 25 Light is een crème met een zesvoudig effect; antioxidant, anti-age, versteviging, hydratatie, teint optimaliserend en UV-beschermend. Breng de Biodroga MD Even & Perfect DD Cream Light in de ochtend aan op een gereinigde huid. Volg eventueel op met een concealer.

biodroga md

 

Shop hier online

 

Gebruik de producten vier weken lang voor een optimaal resultaat.

Lees ook:

Lees ook