Met een mooie natuurlijke finish

05:58 - 03:35
luistertijd 05:58 - leestijd 03:35

De welbekende Intensive Skin Serum Foundation van Bobbi Brown is in een nieuw jasje gestoken! Ik mag hem vandaag voor BeautyJournaal gaan testen. Ik ben dol op mooie producten voor de teint en ben dan ook altijd enthousiast om nieuwe foundations te proberen. Ik heb nog geen ervaring met Bobbi Brown. Ik laat me graag verrassen!

bobbi brown

Wat is er vernieuwd?

Aan de formule is niets veranderd. Het grote verschil tussen de oude en de nieuwe foundation zit hem in de verpakking. Waar de oude Intensive Skin Serum Foundation nog in een flacon met een pipetje kwam, beschikt deze nieuwe variant over een makkelijk pompsysteem. Hierdoor kun je de hoeveelheid foundation altijd nauwkeurig doseren en breng je ook de juiste hoeveelheid glans en anti-aging UV-bescherming aan.

Shop hier online

 

foundation

De ingrediënten en claims

De foundation is geformuleerd met een mengsel van diverse extracten waaronder dat van lychee, groene appel en kruiden. Hij is ontwikkeld op basis van een mix van siliconen en bevat daarnaast een beetje hyaluronzuur, vitamine E en glycerine. De foundation bevat SPF40 waarmee de huid wordt beschermd tegen collageen beschadigende UV stralen. Verder verbetert de voedende en vochtinbrengende formule in de loop van tijd de algehele huidconditie waardoor deze meer gaat stralen.

Dit serum foundation is een goede aanvulling op je dagelijkse huidverzorging, maar het is geen vervanging. Huidverzorging is weer totaal iets anders dan make-up, maar het is fijn dat deze foundation toch heel wat verzorgende ingrediënten heeft.

Shop hier online

 

High-end verpakking 

Het flesje is gemaakt van mooi zwart glas en heeft gouden details. Het flesje voelt erg luxe en zwaar aan. Je merkt direct dat je een high-end product in je handen hebt. Ik heb de kleur ‘Ivory’ ontvangen en heb deze eerst op mijn hand geswatcht. Ik denk dat de kleur een goede match voor mij gaat zijn. Tijdens het swatchen dook er overigens een aangename rozengeur op. Ik ben geen groot fan van parfum in make-up, maar de geur stoort me in dit geval niet.

foundation

Wil je zeker weten dat je de juiste kleur foundation koopt? Dan raad ik je aan om advies te vragen in een Bijenkorf winkel bij jou in de buurt. Bij de Bobbi Brown counter kun je je heel nauwkeurig laten matchen op kleur en ondertoon. Dat scheelt je eventueel weer een online miskoop 😉

Shop hier online

 

Twee pompjes

Ik breng de foundation met een vochtige beauty spons aan over mijn gezicht. Met het handige pompsysteem kan ik zelf de juiste hoeveelheid bepalen. Twee volledige pompjes zijn voor mij voldoende om mijn gezicht te voorzien van een dun laagje foundation.

Gezonde glow

De foundation heeft een bijzondere textuur. Hij is niet te dik maar is ook niet super vloeibaar. Perfect in balans eigenlijk! De finish is enorm glanzend. Het oogt heel natuurlijk maar voor mij toont hij net iets te nat. Ik poeder hem daarom nog graag even af. Mijn huid ziet er mooi egaal uit. De foundation is intens dekkend en trekt niet in de lijntjes. Mijn oneffenheden zijn weggewerkt en mijn huid heeft een gezonde glow. Zelfs na het afpoederen ziet het er nog natuurlijk uit.

Shop hier online

 

bobbi brown

Rozengeur

De rozengeur is bij het aanbrengen van de foundation nog intenser. Ik vind het op zich wel lekker ruiken, maar ik snap dat sommige mensen deze geur niet kunnen waarderen. Zeker bij mensen met een gevoelige huid is het nog de vraag hoe deze hierop gaat reageren. Een geur in foundation is naar mijn mening ook onnodig, maar heel vervelend vind ik het ook weer niet. Na een tijdje trekt de geur weer weg.

Mijn eindoordeel

Ik vind de foundation een prachtig natuurlijke finish hebben. De dekking is goed want je hebt maar weinig foundation nodig om een mooi egaal resultaat te bereiken. De foundation trekt niet in de lijntjes en gaat mooi samen met mijn normale tot vette huid. Ik geloof dat hij, gezien de glanzende en hydraterende textuur, ook mooi voor de droge huid gaat zijn. Ik heb de foundation de hele dag door kunnen dragen zonder dat hij lelijk werd of ging separeren op bepaalde plekken. Well done Bobbi Brown!

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook