Biodroga MD Brands we love Droge huid Gevoelige huid Gezicht Oogverzorging Rimpels en slapte Schone huid

Must have! Waarom BeautyJournaal Biodroga MD aanbeveelt…

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Approved op onze hitlist voor beste huidverbeteringsmerken

Biodroga MD. We hebben de tijd wel even achter ons gelaten dat er veel nieuwe hocus focus ingrediënten op de markt kwamen die wonderen beloofden. Niet verkeerd ook, want het komt serieus maar eens in de pakweg tien jaar voor dat er echt grote ontdekkingen gedaan worden met stoffen die ook huidverbeterend werken.

Doorsleutelen aan de beste stoffen

BeautyJournaal houdt graag vast aan een favoriete toplijst van werkzame stoffen die hun doel bewezen hebben en die zo goed zijn dat chemici er nog altijd aan blijven sleutelen om ze nog beter te maken.

Deze stoffen zijn het beste

Wat ons betreft mag in geen enkel goed merk dit volgende lijstje ontbreken: retinol, vitamine C, vitamine E, aanvullende antioxidanten uit planten zoals alphalipoleenzuur, vitamine B3 ofwel niacinamide, plantenoliën voor terugvetting van de huid, peelingstoffen als melk- en glycolzuur, alpha- en betahydroxyzuur, ferulisch zuur en enzymen, krachtige hydratanten als hyaluronzuur en glycerine, en celregulatoren als peptiden en groeifactoren.

Wat overbodig is

Van al deze fantastische stoffen wordt gebruik gemaakt in Biodroga MD. En wat de huid niet per se nodig heeft, wordt eruit gelaten: siliconen, minerale oliën, PEG, sulfaten, synthetische geur- en kleurstoffen, ethanolamine en dierlijke stoffen.

Ondersteuning met apparatuur

De producten en behandelingen van MD kunnen uitstekend gecombineerd worden met apparatuur zoals UltraSoon, Microdermabrasie en Micro Needling.

Speciale boosters

Bij elk behandelprogramma kan een speciale skinbooster ingezet worden die hoog geconcentreerd is. Deze extra’s kunnen ingezet worden bij maar liefst 10 behandellijnen voor huidproblematiek.

Ook het lichaam

Werkelijk aan alles is gedacht bij Biodroga MD: ook aan huidverzorgingsproducten met een licht make-upachtig effect door toevoeging van pigment voor een egale teint tot lichaamsverzorging die de huidstofwisseling reguleert en vochtafdrijvend werkt.

Vooruitziende blik

Biodroga werd in 1959 opgericht door Walter Friedmann in Baden-Baden, Duitsland. De term ‘bio’ in de merknaam verwijst naar het principe om met biotechnologie te werken, waarbij stoffen uit de natuur tot zeer werkzame moleculen worden opgewerkt.

Extern doorgetest

Je kunt wel zeggen dat dit merk met een zeer vooruitziende blik in de markt is gezet. Ook transparantie heeft men altijd hoog in het vaandel gedragen. Geen Hope in a Jar, werkstofanalyses zijn terug te vinden op de website www.cosmeticsanalyses.com. Biodroga heeft een in-house research & developmentafdeling. Biodroga won de afgelopen jaren vele internationale awards voor effectiviteit van haar producten. In 2012 werd Biodroga MD geïntroduceerd als medisch-cosmetisch merk, met een high-tech oriëntatie op huidverbetering.

Waarom Roelof Hartog voor Biodroga koos

De Nederlandse distributeur Roelof Hartog van Beauty Service, is onder de indruk van de kwaliteit, het innovatieve karakter én goede ondersteuning van het Duitse merk.

Roelof Hartog

Hij vertelt ons: ‘In Nederland werken er nu zo’n 190 salons met de producten van Biodroga en dit breidt gestaag uit. Het merk heeft een enorme potentie, omdat het zo veelzijdig is, en heel hoogwaardig geproduceerd wordt: zelfs onder farmaceutische standaard.’

Roelof prijst ook het feit dat er met een onafhankelijk testbureau gewerkt wordt en dat het minimale resultaat doormeet. Als de hoge standaard van Biodroga niet bereikt kan worden, komt het ook niet op de markt, zo vertelt hij.

Luister ook naar wat schoonheidsspecialiste Ria Zee van Huidkliniek Aqua Mare vertelt over het werken met Biodroga MD

Ben je nu ook zo nieuwsgierig wat de meest geliefde producten binnen de Biodroga MD lijn zijn? Hier komen ze!

Leave-On Anti-Age Acid Serum

Met glutathion mimeticpeptide en glycolzuur. Een prachtig serum met een licht peelend maar ook hydraterend en cel-boosting effect, dat je onder je verzorging kunt aanbrengen.

Shop hier online

Peptox Serum Fluid

Met pro-matrix peptiden voor een verbeterde elasticiteit van de huid. Met lactobionzuur dat een antioxidant effect heeft en het vochtgehalte van de huid op peil houdt. Het heeft een Botox-a-like effect.

Shop hier online

 

Anti-Age EGF/R Serum

Serum met het innovatieve ingrediënt epidermale groei factor (EGF) dat de natuurlijke groei van nieuwe cellen stimuleert. Maakt de huid steviger en elastischer.

Shop hier online

 

Lacto Glucan Lifting Masker

Dankzij een biopolymeer wordt een direct liftend effect gecreëerd. Bevat lactobionzuur en werkt rimpelopvullend.

Shop hier online

 

Vitamine C concentraat

Geeft de huid langdurige bescherming tegen de schadelijke effecten van vrije radicalen en speelt een belangrijke rol bij de vorming van collageen.

Shop hier online

 

Anti-Age Retinol Night Cream

Ondersteunt de natuurlijke functies van de huid en de aanmaak van collageen. Heeft een positief effect op de elasticiteit van de huid en vermindert rimpeldiepte.

Shop hier online

 

Hyaluron 10% serum

Optimaliseert het vochtbindend vermogen van de huid en beschermt tegen externe invloeden. Vermindert droogtelijntjes en rimpels.

Shop hier online

 

Hyaluronic Acid Gel Concentrate

Verhoogt eveneens het vochtbindend vermogen en werkt verzachtend op droogtelijntjes en rimpels.

Shop hier online

 

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.