Apotheek advies Lippen Make-up Ogen Trends Voorjaar 2018

Nieuw bij Apotheek&Huid: beach proof make-up van Pupa

drs. Joost Roth
Geschreven door drs. Joost Roth

Schitterende kleuren die ook nog eens waterproof zijn

Nieuw bij Apotheek&Huid: beach proof make-up van Pupa

We hebben de eerste zomerse dag alweer achter de rug met temperaturen van ruim in de 20 graden. Kortom: de slippers mogen weer uit de kast, de terrasjes zijn geopend en het wordt de hoogste tijd om weer eens een dagje naar het strand te gaan, na een lange en koude winter binnen te hebben gezeten bij de open haard.

En natuurlijk wil je op zo’n moment goed verzorgd voor de dag komen. Het grootste probleem is echter dat veel make-up niet sweat en beach proof is. Apotheek&Huid brengt daar deze zomer verandering in, met mooie watervaste producten van Pupa Milano.

PUPA Milano Made to Last Waterproof Eyeshadow

Pupa Milano lanceert dit voorjaar een nieuw product; ideaal voor de komende zomer. De Made to Last Waterproof Eyeshadow is licht en heeft een levendige kleur. Met ook nog eens een ruime keuze uit verschillende kleurtjes.

Het vouwt of veegt niet, kruipt niet in de oogplooitjes. Gemakkelijk aan te brengen dankzij de vorm van de stick en de kleur is intens vanaf de eerste aanbreng. De textuur is romig en super lichtgewicht. Het is perfect tijdens de zomer, wanneer je aan het sporten bent en wanneer je langdurige make-up wilt dragen. De Made to Last Waterproof Eyeshadow laat je nooit in de steek.

Shop online

 

Leestip: Dian testte onlangs de Material Luxe voorjaarscollectie van Pupa. Bekijk haar review hier.

PUPA Milano Vamp! Waterproof

Veel vrouwen geven in de zomer de voorkeur aan waterproof mascara, om die gevreesde panda-ogen te voorkomen. Pupa Milano heeft daarom een long-lasting en waterproof mascara ontwikkeld, voor extra volle wimpers.

De Vamp! Waterproof mascara vervaagt niet bij een hoge vochtigheidsgraad en hoge temperaturen. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.

Shop Pupa Vamp! online

 

PUPA Miss Pupa Lipstick

Maak je (waterproof) ooglook af met gekleurde lippen. De Miss Pupa Lipstick geeft vollere lippen, benadrukt door de extreme glans en het kristaleffect van de lipstick. De sensuele geltextuur van de lipstick resulteert in een perfecte applicatie die zorgt voor zachte en gehydrateerde lippen. Ook niet onbelangrijk, want de strand- en zeewind kan je lippen flink uitdrogen.

En omdat deze lipstick in onwijs veel kleuren verkrijgbaar is, zit jouw kleur er gegarandeerd tussen!

Shop Miss Pupa online

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Shops We Love dossier van Apotheek&Huid op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

drs. Joost Roth

drs. Joost Roth

Joost Roth studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is hij werkzaam als openbaar apotheker in het Westland en vanaf 2009 startte hij ook digitaal ondernemerschap met www.apotheekenhuid.nl. Inmiddels behoren daar ook www.apotheekenkind.nl, www.apotheekensport.nl en www.apotheekenman.nl bij.

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.