Cosmetisch medisch Injectables Klinieken Marketingtrends Operatietechnieken Zakenpraat

Laser Skin & Body Conference 2018 in Rotterdam 14-16 juni

Het BeautyJournaal-team
Geschreven door Het BeautyJournaal-team

Ook BeautyJournaal artsen spreken op dit congres!

14-16 juni wordt het “Laser Skin & Body Conference 2018” gehouden in het WTC te Rotterdam.

Een super interessant congres voor beauty professionals, huidtherapeuten, cosmetisch artsen, dermatologen en plastisch chirurgen.

Van laser tot ultrasound, van injectables tot peeling – the do’s & dont’s

Van 14 tot en met 16 juni spreken in Rotterdam dé experts over alle toepassingen van lasers, energy based technieken als LED, ultrasound en radiofrequentie, over minimaal chirurgische ingrepen of combinaties daarvan zoals in jectables en peelings. Voor huidverbetering, litteken vermindering, een maatje teveel, contour shaping of vaataandoeningen. Ook nieuwe aandachtsgebieden als vaginale verstrakking en urine incontinentie worden besproken.

Laser Europe 2018 “Skin & Body Conference” is de opvolger van het congres dat in 2014 in Amsterdam werd gehouden. Deelnemers waren toen zeer tevreden en gaven het programma een dikke 9. Het congres wordt georganiseerd door de Dutch Laser Association (DALA) in samenwerking met de British Medical Laser Association (BMLA). De artsen Claudia van der Lugt, voorzitter van DALA en Peter Velthuis, vice-voorzitter van DALA vormen het bestuur samen met Vishal Madan, de voorzitter van BMLA.

Op 14 juni worden er vooral masterclasses gegeven, je leest er hier meer over.

Op 15 en 16 juni zijn er vele postersessions. Lees er hier meer over. 
Enkele bekende Nederlandse dermatologen die postersessions organiseren zijn dermatologen Elian Brenninkmeijer, David Njoo, Farid Kazem, Jonathan Kadouch, Peter Velthuis en artsen Helga van der Elzen en Claudia van der Lugt. De zaterdagochtend heeft hoofdzakelijk als thema hoe problemen met injectables te voorkomen zijn. De zaterdagmiddag gaat over pigmentverwijdering, tatoeage verwijdering, en aanpak van acne en rosacea.

Op zaterdagmiddag spreken ook twee plastisch chirurgen uit het expertteam van BeautyJournaal, Franziska Lichtenegger en Frank Niessen over lipofilling!

Voor meer informatie: www.laserskinbodyconference.com en dit zijn de sponsors.

Over deze schrijver

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal-team

Het BeautyJournaal redactieteam schrijft artikelen voor BeautyJournaal.nl. Het gaat om artikelen die niet per se door hen op persoonlijke titel gemaakt worden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.