Apotheek advies Apotheek&Beauty Gevoelige huid Gezicht Pigmentvlekken Shops we love Zon

Shop! La Roche-Posay Anthelios zonbescherming voor het hele gezin

drs. Joost Roth
Geschreven door drs. Joost Roth

Zelfs voor de meestgevoelige (baby-)huidjes

Het tijdperk waarin je bij de drogist slechts twee soorten zonbescherming (namelijk: factor laag en factor hoog) kon kopen, ligt inmiddels ver achter ons. Vandaag de dag heb je als zonbewuste consument een ruime keuze uit allerlei varianten zonbescherming. Van mineraal tot fysisch, van zonbescherming tegen rimpels tot zonbescherming tegen pigmentvlekjes. Producten voor jong en producten voor oud… you name it.

Echter, maakt dit ruime aanbod de keuze niet altijd even makkelijk. Daarom zetten we in dit artikel enkele fijne en o-zo effectieve zonproducten van La Roche-Posay voor het hele gezin en voor verschillende huidtypes voor je op een rij.

La Roche-Posay Anthelios Face Mist SPF50

Tijdens de heerlijke terrasuurtjes is het gemakkelijk om je vergeten in te smeren. La Roche-Posay heeft hier iets op bedacht; de frisse gezichtsmist. Deze frisse nevel wordt snel geabsorbeerd en heeft een droge, onzichtbare finish. Ook heel fijn om over make-up aan te brengen.

Shop online

 

La Roche-Posay Anthelios Pocket

Niets vervelender dan een zware tas die je de hele dag met je mee moet dragen. Zeker in de zomer wordt de handtas zwaarder, met een zonnebril en zonnebrand die mee moeten worden genomen. De Anthelios Pocket is ideaal om mee te nemen in de handtas of jaszak.

Shop online

 

La Roche-Posay Anthelios Sun Intolerance

Voor de meeste mensen is de zon heerlijk. Een verwarmd gevoel met de zon op de huid en een mooie bruine teint als resultaat. Als je echter een zonneallergie hebt, kan de zon ontzettend vervelend zijn. De Anthelios Sun Intolerance is een uitkomst voor de huid met UV-intolerantie of huid met neiging tot zonneallergie zoals polymorfe lichteruptie. Ook heel geschikt voor de zongevoelige babyhuid.

Shop online

 

La Roche-Posay Anthelios Pigmentation

Niet alleen kan de zon voor een allergische reactie van de huid zorgen, het kan in veel gevallen ook pigmentatie veroorzaken. De La Roche-Posay Pigmentation is geschikt voor de zeer zongevoelige huid die gevoelig is voor hyperpigmentatie door UV en zichtbaar licht, zoals zwangerschapsmasker en pigmentvlekjes.

Shop online

 

Dit artikel is onderdeel van het Shops We Love dossier van Apotheek&Huid op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

drs. Joost Roth

drs. Joost Roth

Joost Roth studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is hij werkzaam als openbaar apotheker in het Westland en vanaf 2009 startte hij ook digitaal ondernemerschap met www.apotheekenhuid.nl. Inmiddels behoren daar ook www.apotheekenkind.nl, www.apotheekensport.nl en www.apotheekenman.nl bij.

Reageren