Apotheek advies Apotheek&Beauty Gezicht Pigmentvlekken Rimpels en slapte Shops we love Vitamine c Werkstof dossiers

Dit heb je nodig! Super vitamine C van Medik8

drs. Joost Roth
Geschreven door drs. Joost Roth

Ga de strijd aan met vrije radicalen en zonschade

Bescherm je huid met krachtige vitamine C skin care van Medik8

Om effectief alle tekenen van huidveroudering te bestrijden, raadt apotheker Joost Roth van Apotheek&Beauty je aan om iedere dag je skin care routine met vitamine C te beginnen. Deze zeer krachtige antioxidant beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen en milieu-invloeden, om zo vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Apotheker Joost Roth geeft uitleg over vitamine C.

Collageen en elastine

Tegelijkertijd wordt de collageen- en elastine-aanmaak bevorderd om de huidstructuur te verbeteren en het gelaat te verhelderen. Indien skin care met vitamine C dagelijks wordt gebruikt in combinatie met een breedspectrum SPF, dan is het uitzonderlijk effectief bij het minimaliseren van fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie. In dit artikel zetten we de favoriete skin care met vitamine C van het merk Medik8 voor je op een rij.

Medik8 C-Tetra Serum

Het Medik8 C-Tetra Serum is een medium-sterk vitamine C serum (3%) dat effectief de zichtbare tekenen van huidveroudering minimaliseert. Het bevat een zeer stabiele lipide-oplosbare vorm van L-ascorbinezuur. Bekijk ook het volgende filmpje:

Dit antioxidant serum richt zich op vrije radicalen om door zon veroorzaakte schade te bestrijden, terwijl de huiddichtheid en elasticiteit worden behouden. Het product is zeer geschikt voor gebruikers die starten met vitamine C; deze zeer stabiele formule biedt bovendien maximale anti-aging resultaten.

Shop online

 

Medik8 C-Tetra Day Cream

Deze dagcrème is gebaseerd op het bovengenoemde antioxidant serum. C-Tetra dagcrème omvat de essentie van de vitamine C-filosofie van Medik8 in een zijdezachte, snel absorberende dagcrème. Met een natuurlijke citrusgeur om de huid energie te geven, helpt deze crème bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering, hij verheldert de huid en herstelt de uitstraling.

Shop online

 

Medik8 CE-Tetra

Een vitamine C serum met hoge sterkte, maar met weinig irritatie. Die bovendien alle anti-ging voordelen bevat als zijn voorganger, C-Tetra, maar met een hogere concentratie (7%) voor versnelde resultaten.

 

De innovatieve formule bevat bovendien extra vitamine E voor gegarandeerde stabiliteit. Daarnaast bevat het een nieuwe inkapselingstechnologie om ervoor te zorgen dat de ingrediënten alleen in de lagere niveaus van de epidermis worden vrijgegeven, waar ze het meest effectief zijn.

Shop online

 

Medik8 CE-Thione

CE-Thione bevat het optimale niveau van vitamine C, namelijk 15%. Dit is de hoogste concentratie in de skin care van Medik8. Naast de stabiliserende eigenschappen van vitamine E, bevat deze krachtige formule L-gluthation, eveneens een antioxidant.

In combinatie boosten deze antioxidanten het natuurlijke proces van de huid om na het aanbrengen van vitamine C te stabiliseren, om zo de maximale kracht van elke druppel te garanderen. Tot het product dáár in de huid is waar het zijn werk moet doen.

Shop online

 

Dit artikel maakt onderdeel uit van het Shops We Love dossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je zonder tussenkomst van de redactie aangeboden.

Over deze schrijver

drs. Joost Roth

drs. Joost Roth

Joost Roth studeerde farmacie aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is hij werkzaam als openbaar apotheker in het Westland en vanaf 2009 startte hij ook digitaal ondernemerschap met www.apotheekenhuid.nl. Inmiddels behoren daar ook www.apotheekenkind.nl, www.apotheekensport.nl en www.apotheekenman.nl bij.

Reageren