Je gezonde glow terug in slechts 7 seconden?!

05:08 - 03:05
luistertijd 05:08 - leestijd 03:05

Su test Starskin 7-Second Morning Mask

Iedereen herkent zich wel eens in deze situaties… Je staat op (zoals elke ochtend) en voordat je de dag begint, bekijk je jezelf in de spiegel. Oei, dat ziet er niet best uit! Je huid ziet er vermoeid, dof, vaal en grauw uit. Toch net iets te laat naar bed gegaan of te druk met werk? Pff en dan heb je straks ook nog eens een belangrijke afspraak, meeting of iets anders in jouw agenda staan. What to do?!

Tijd voor een peeling en masker (me-time) heb je nu niet. Hoe zou je het vinden om in enkele seconden jouw mooie glow weer tevoorschijn te toveren? Te mooi om waar te zijn, maybe not! Want Starskin heeft nu een 7-Second Morning Mask. Schoonheidsspecialiste Su Chen Wong doet de test!

SHOP HIER ONLINE

Mooi in 7 seconden

Dit klinkt als muziek in mijn oren. Eén product waarmee ik in seconden mijn huid weer een natural glow geef. Wie wil dit nou niet?!

Als begin dertiger merk ik dat de korte onderbroken nachten, drukke agenda, mijn eigen beauty instituut Su Chens en praten met heel veel mimiek zijn sporen achterlaat. De claims van het Starkin 7-Second Morning Mask spreken me dan ook erg aan:

Wauw klinkt goed. Zoveel functies in één product. Ik ben benieuwd!

Schoonheidsspecialiste en tester Sylvana testte eerder al het 7-Second Overnight Mask.

Ingrediënten

Het Starskin 7-Second Morning Mask heeft een verrassend kleine lijst van ingrediënten. Werkstoffen zijn: glycerine, niacinamide, probiotica, hyaluronzuur en verschillende plantenextracten, zoals kamille, angelica, gele gentiaan en arnica. Door de combinatie van deze werkstoffen werkt het product hydraterend, verzachtend, herstellend en verzorgend op de huid.

SHOP HIER ONLINE

Aan de slag

Starskin 7-Second Morning Mask is verpakt in een pot met 20 pads. In de deksel van de pot zit een pincet, hiermee kan je elke keer een nieuwe pad pakken. Lekker handig en hygiënisch.

De pads zijn goed doordrenkt met de vloeistof. Zelfs een beetje teveel, als je het mij vraagt. De vloeistof drupt letterlijk van de pads af. Bij de eerste keer gebruiken was mijn huid te vochtig. Persoonlijk vond ik dat niet prettig. Bij de tweede keer heb ik de pad dan ook lichtjes uitgeknepen.

 

 

SHOP HIER ONLINE

Dubbelzijdig

De pads hebben twee zijdes. De ene zijde (zie hierboven)heeft kleine bolletjes. Die zijde is bedoeld voor de masserende werking, exfoliator en toner.

De andere zijde (hieronder) heeft een soort flapje waar je twee vingers in kunt doen om de pad te bewegen over de huid. Nadat ik enkele malen cirkelend over mijn huid ben gegaan, draai ik de pad om.

Met de achterzijde van de pad ga ik nog eens langs mijn huid. Zo kan ik de resterende vloeistof gebruiken voor de moisturizer, serum, mask en make-up primer functie. Ik laat het 30 seconden intrekken voordat ik mijn make-up aanbreng.

SHOP HIER ONLINE

Mijn eindoordeel

Ik was erg nieuwgierig of dit product zijn claims waar zou maken. Vooral omdat het zoveel functies heeft. Na een keer de pad gebruikt te hebben, voelde mijn huid meteen heerlijk aan. Aan het eind van de dag zat mijn make-up er nog goed op en voelde mijn huid nog steeds erg fijn aan.

Omdat ik benieuwd was wat alleen de vloeistof zou doen, heb ik het een keer alleen gebruikt, dus zonder de pad, maar gewoon aanbrengen met mijn vingers. De vloeistof werkt als goede make-up primer. Maar de zachtheid en de mooie glow bleef op deze manier uit. Daarvoor heb je dus echt de dubbelzijdige pad nodig.

Eindresultaat: een stralende en gezond ogende huid.

SHOP HIER ONLINE

Snel en easy

Wat ik nog een groot pluspunt vind, is dat het Starskin 7-Second Morning Mask snel en easy is. Daarnaast heb ik geen reactie gehad op mijn rosacea. Wat ik vaak wel heb bij wisseling van een product. Mijn huid is rustig en egaal gebleven tijdens deze test.

Tot slot nog een extra pluspunt

De pot sluit heel goed af. Hierdoor drogen de pads niet uit. Ik heb het product nu een aantal weken gebruikt en de pads behouden hun vochtigheid.

SHOP HIER ONLINE

 

Pluspunten Minpunten
  • Handig en snel in gebruik
  • Direct resultaat dat de hele dag aanhoudt
  • Pot is goed hersluitbaar, de pads drogen niet uit
  • Pads zijn zeer vochtig

Lees ook