Apotheek&Beauty Beschadigd of droog haar Douchen en baden Gezicht Haar Lichaam en zon Make-up Ogen Parfum Shops we love Vrouwen Wassen

Inspiratie! X-mas Shopping Tips van Apotheek&Huid

Apotheek en Beauty
Geschreven door Apotheek en Beauty

Louis Widmer, Pupa, Vichy, OGX, Marc Inbane…

Inspiratie! Christmas Shopping Tips van Apotheek&Huid

Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Om te geven, of misschien wel om te houden? Apotheek&Huid selecteerde de leukste Christmas Shopping Tips en kerstacties voor je.

Ga naar de kerstacties

 

Pupa Vamp! Mascara Top Coat Gold

Laat je ogen stralen met de kerst! De Pupa Vamp! Mascara Top Coat Gold is een gouden mascara die een prachtig goud laagje op de wimpers achter laat. Daarnaast geeft de mascara veel volume en lengte. Ideaal voor een feestelijke gelegenheid of een creatieve look!

Shop deze kerstactie hier

 

OGX Limited Editions

Tis the Season to Sparkle & Shine

Voor mooie, gehydrateerde en gezond uitziende lokken, dankzij de sprankelende en verkwikkende formule! Verwen je uitgedroogde haar en prikkel je zintuigen met de mousserende grapefruit, zachte vlierbloesem en witte druif voor een frisse nieuwe verzorging van je haar.

Naughty & Nice with a Hint of Spice

Dit luxe duo bevat heerlijk verzorgende ingrediënten voor je haar. Geniet van het vleugje warme vanille, de frisse gember en de prikkelende chai kruiden. Een heerlijke traktatie voor jezelf en je haar!

Sweet Hair Dreams

Laat je wens voor zacht, verleidelijk haar uitkomen met deze op-en-top verzorgende en hydraterende shampoo en conditioner. Met de delicate geur van pruimen.

Shop deze kerstactie hier

 

Pupa Vamp! Mascara + Multiplay Giftset

Nog een fijne kerstactie van Pupa… Deze giftset bevat producten om een stralende ooglook mee te maken! Met de mascara en het multiplay pencil van Pupa creëer je volle wimpers en sprekende ogen.

Verkrijgbaar met de Vamp! Mascara + Multiplay Eyepencil en met de Vamp! Definition Mascara + Multiplay Eyepencil.

Shop deze kerstactie hier

 

Vichy Kerstcrackers

Speciaal voor de kerst zijn er nu Vichy Kerstcrackers beschikbaar. Hierin zit jouw normale favoriete dagcrème en daarbij ontvang je 2 cadeaus. Je ontvangt de Vichy Idéal Body Lippenbalsem 15ml en de Vichy Minéral 89 5ml cadeau.

Shop deze kerstactie hier

 

Marc Inbane Giftset

Het perfecte beautygeschenk verpakt in een luxueuze giftset. Marc Inbane brengt de award-winning Natural Tanning Spray en de elegante Powder Brush samen tot een klassiek duo dat zorgt voor een mooie en egale sun-kissed skin. Het is een prachtig cadeau tijdens de feestdagen voor een geliefde of verwen gewoon jezelf!

Shop deze kerstactie hier

 

Louis Widmer L’Eau de Peau Giftset

Eau Douceur

Zorgt voor een intens wellness-gevoel. De topnoten verbinden de elegante frisheid van neroli met het milde romige van wite amandelen. In het hart van het parfum passen de noten van de fluwelige jasmijn perfect bij de subtiele heliotroop om samen een impressie van zalige warmte te creëren. Dit satijnachtige parfum resulteert in een basis die de tedere houtnoten en zalig zachte aroma’s van vanille onthult.

Eau Fraiche

Dit fris water bruist en prikkelt en verleidt u met de vrolijke en zonnige combinatie van fruitige en bloemige elementen. Groene, frisse bladeren passen perfect bij het luchtige van de fresia, het zuivere van de jasmijn en een noot van groene thee die het geheel in evenwicht brengt. De fruitige aroma’s van perzik, de delicate muskus en de subtiele houtnoot maken deze creatie compleet. Het is een ongelooflijk frisse en aangename impressie.

Parfum Elixir

Het parfum elixir zorgt voor een onweerstaanbare link met charme en verleiding. In het hart van het parfum versmelten de frisse en heldere topnoten met een hartstochtelijke roos, een bedwelmende jasmijn en fantastisch poederige noten van iris. De romige basis geeft het parfum een schitterende textuur, omhult het in een wok van muskus en geeft het geheel een magisch en passioneel aura.

Shop deze kerstactie hier

 

Deze informatie behoort tot het merkdossier van Apotheek&Beauty op BeautyJournaal en wordt je rechtstreeks aangeboden, zonder tussenkomst van de redactie.

 

Over deze schrijver

Apotheek en Beauty

Apotheek en Beauty

Apotheek&Beauty is een nieuw winkelconcept waar dermocosmetica geshopt kan worden, maar ook huidbehandelingen geboekt kunnen worden. Apotheker Joost Roth staat met een team van huidtherapeuten garant voor deskundig advies en veilige behandeling van acne en rosacea tot zonschade aan de huid.

Reageren